Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik írjátok, hogy a párotok...

Akik írjátok, hogy a párotok tart el titeket: mit dolgozik és mennyit keres?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, mennyi az a fizetés ahol a másik félnek már nem kell dolgoznia.

Gyereketek van?

2012. máj. 21. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
3000Euro/hó - programozó, webfejlesztő. Van egy gyerekem egy régi kapcsolatból, közös még nincs, majd talán később.
2012. máj. 21. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Szia!Engem a párom tart el lassan két éve:(Sajnos nincs munkám 140 ezret keres albéletbe lakunk és ketten!Gyerek nincs szeretnénk de addig mig nincs félre rakott pénzünk nem merünk belevágni!És nagyon rossz hogy ö tart el nem tudom hogy hálálhatnám ezt meg neki!?
2012. máj. 21. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
bocsi 1 éve 2. voltam
2012. máj. 21. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Vendéglátós, alapban 195-öt keres. Sajna még sulis vagyok, most passzív féléves, de sehová nem kellek. Ő sürgetné a gyerekvállalást, de nincs mire, mert albérletben lakunk, ltp-t is fizetünk, szóval örülünk, ha van mit enni.
2012. máj. 21. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb. ugyanúgy vagyunk mint a második hozzászóló, csak kicsit többet keres a párom: olyan 170- 200 ezret keres havonta.

Csőszereléssel foglalkozik.

Nekem sajnos egy jó ideje nem sikerül munkát találnom.

De ahogy tudok, szoktam pénzt szerezni, szóval az nem teljesen igaz, hogy eltart.

Nagymamámék rengeteget segítenek, sok kaját adnak minden hónapban, ami elegendő több hónapig is.

Vaterázni szoktam és igen jól megy, ebből is szokott pénzem lenni.

Gyerekünk nincs, de már szeretnénk 2 és fél éve, de nem sikerül...

Most valószínűleg kimegy dolgozni külföldre a férjem és így kapni fog havi 600 ezret. Így talán remélhetőleg tudunk majd félretenni és lakást is venni, mert még albérletben élünk egyenlőre.

Én 28 nő vagyok, ő pedig 29 férfi.

2012. máj. 21. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
ferjem 6000 eurot keres, en nem dolgozok , egy gyerek van. de kulfoldon elunk es itt dragabb az elet, de meg igy is nagyon jol elunk.
2012. máj. 21. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:
72%
Vállalkozó,van egy fiunk,változó a keresete,de 600.000Ft a minimum,amit hazahoz.
2012. máj. 21. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!