Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek, ha a párotok folyton csak dolgozik és rohan, sose ér rá semmire?
Esetleg azért dolgozik hogy eltartson titeket és legyen megélhetésetek. Nem hiszem el hogy ha nem dolgozik akkor az a baj hogy ha dolgozik akkor meg az. Persze amiket vesz nektek az már jó mi? Inkább segítenétek a barátotokon...
20/f
Hát, nálunk is ez a helyzet :( sajnos nem lehet mit tenni, az én kedvesem több hónap után talált egy jó állást végre, és ott bizony hajtani kell. Azóta nagyon keveset vagyunk együtt, és nagyon hiányzik, de el kell ezt fogadnom. Tudom, látom, hogy ami kevés szabadideje van, azt igyekszik velem tölteni.. Úgyhogy egy szavam se lehet, de persze attól még fáj, mert régen sokat voltunk együtt, sokkal többet ennél. :( Igyekszem nem hisztizni ezen, mert attól csak rosszabb lenne neki, de nem könnyű.
Utolsóhoz fűzném hozzá, hogy nem mindenki él együtt a másikkal, és pláne nem mindenki tartatja el magát.
De miér is lazítana.Ismeritek azt a szót,hog céltudatos,meg kitűzni célokat,ajánlom ezen fogalmak ismeretét :)
Pénz beszél kiscica nyávog.
Inkább örüljetek neki,hogy karrierje van és nem egy irodában dolgozik bruttó 80-ért,és el van magának.
Többre vágyok én speciel mint hogy egy 50nm-es panelban lakjak és keressek nettó 150-t ez nekem lóf_sz.
Én is állandóan dolgozok,mert ,,kaviárt nagykanállal" életet akarok ami már kezd megvalósulni hozzá teszem rengeteg meló,de én szeretem ezt.
Hálistennek pont ilyen csajom van aki szintén szereti a luxust a szépet, a jó külsőt az edzéseket és ez mind PÉNZ,minden PÉNZ.Ő még örül is neki,hogy ilyen vagyok,ha szólna páros lábbal repülne lehet akkor menni máshoz csak akkor nehogy megbánjátok,mert azon kell gondolkozni,hogy most megvehetem-e ezt a cipőt vagy már nem mert pont 10.000-m maradt.
Ha hisztizni támad kedvetek ezen gondolkodjatok,csukjátok be szemeteket és képzeljétek el,hogy egy medencében vagytok a Török Riviérán például koktélt szürcsölgettek,verő fényes napsütés szép csoki barnán.
Jól hangzik?Naná,de ehhez rengeteg MUNKA kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!