Akiknek karácsonykor és szilveszterkor is dolgozik a párjuk, hogy viselitek? Nekünk ez lesz az első ilyen ünnepünk
Szia!
A férjem 26-án nappalos,31-én éjszakás.De ez szinte minden évben így van,szerencsére nem vagyunk bulizósok.
Apukám 26-án jön hozzánk ajándékozni a gyerekeknek,a férjemmel nem szeretik egymást,így legalább ezen is túl leszünk:)
Mi már megszoktuk,mert egy cégnél dolgozunk,más munkakörben,járunk éjjel,hétvégén és ünnepekkor is.
Nekünk is most először lesz ilyen, ráadásul én bemenni sem tudok hozzá :(
Szerintem az lesz, hogy hazautazom a szüleimhez, ez lett volna az első év, hogy a szentestét nem velük töltöm, de így mégis. A párommal meg megpróbálok kommunikálni (csak sajnos elég nehéz, mert nagyon szigorúak a munkahelyén a biztonsági előírások).
A szilveszter külön fájó pont, mert nekünk nagyon fontos ünnep, mivel három éve szilvesztertől datálódunk. Akkor nagyon szép romantikus volt, hogy sétáltunk a térdig érő hóban - most meg valószínűleg otthon fogok ülni és várom, hogy hazaérjen :(
Neked mindenesetre azt tanácsolom, hogy semmiképpen ne egyedül ülj otthon, hanem akkor töltsd te is a karácsonyt a családoddal, és ha ő végzett a munkával, akkor az ő családjával. Így nem leszel egyedül és a család is biztosa örülni fog neked :)
Nekem is dolgozik a férjem az ünnepek alatt szinte végig (dec. 24-én 24 órázik ráadásul), így hazamegyek a szüleimhez.
De azért így sokkal rosszabb lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!