Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek aki nem keres...

Szerintetek aki nem keres annak nem is vagyok fontos?

Figyelt kérdés
5-en vagyunk barátnők és közülük csak 1 emberrel tartom napi szinten a kapcsolatot. 2 barátnőm közülük az érettségire tanul de nem hiszem el, hogy soha nincs idejük írni face-n vagy felhívni, hogy mi újság velem. Az a legviccessebb az egészben, hogy egy faluban lakunk. Most tudom azt fogjátok írni én keressem meg őket. De mindig én keresem őket. Az 5. barátnőm messzebb tanul de ő sem erőlteti meg magát, hogy felhívjon vagy bármi :( Kérlek ne tegyétek át máshova mert itt legalább sokan válaszolnak rá! 20/L
2012. ápr. 20. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Aki nem keres, azt nem érdekli, mi van veled.
2012. ápr. 20. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nahát, nagyon ismerős a helyzet. Nos, így van. Nem érdekled őket, nem vagy fontos számukra. És nem is mondanám őket barátoknak.

Mindig te keresed őket, tehát számodra ők fontosak, vagy legalább is érdeklődsz utánuk. Ők viszont nem, vagy max csak akkor, ha kell nekik valami, igaz?

Szerintem jegyezd meg jól ezt a dolgot. Mármint, azt hogy ki keres kit és a későbbiekben figyelj ezekre a jelekre. (más embereknél, új barátságoknál is)

2012. ápr. 20. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy ahogy mondod. Ezzel nem vagy egyedül, egy cipőben járunk. Én már túltettem magam rajta az évek alatt, bár sokat sírtam miatta.

23 évesen itt állok 0 barátnővel, de már nem érdekel. Boldog párkapcsolatom van és a munkahelyemen is nagyon jól érzem magam.

Kitartás, valahogy túl leszel rajta.

2012. ápr. 20. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül.. nekem van több olyan barátnőm is akivel nem beszélünk hetekig, akár hónapokig mégis ugyanolyan barátnők vagyunk (az egyiket 14 éve ismerem már). A másikkal idén még nem is találkoztam mégis egymás legeslegjobb barátnői vagyunk. Lehet hogy tényleg baromira elfoglaltak... de persze ha mindig csak te keresed őket akkor valószínű nem vagy nekik fontos. :-(
2012. ápr. 20. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!