Mik a jelei annak ha még mindig szerelmes elém a volt barátom? Úgy értem milyen tetteiben nyilvánul meg? Nagyon fontos!
Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 12:19
1/16 A kérdező kommentje:
bocsánat:
*Belém
2010. okt. 17. 12:24
2/16 anonim válasza:
Rendszeresen hívogat,érdekli mi van veled.Ha együtt vagytak,gyakran hozzádér,kedveseket mond,figyelmes.
3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm
tegnap találkoztam a volt barátommal akivel 3hete nem láttuk egymást, ÉN szakítottam vele, csúnyákat mondtam rá.
Próbált keresni annak ellenére h mondtam, h ne...3nap után irt smseket.
tegnap találkoztunk, ölelgetett, egyfolytában csillogó szemekkel nézett rám. És... előtte mentem, erre elkapta a karomat és szenvedélyesen megcsókolt, és közben tolt a fal felé. Átrázott a hideg:$
Tegnap irt jóéjt smst. De most mégsem keres annyira... nem teper:(
MIT TEGYEK???
2010. okt. 17. 12:28
4/16 A kérdező kommentje:
a tegnapi felkavart, és azthiszem....szeretem:$
2010. okt. 17. 12:29
5/16 anonim válasza:
hát szerintem a csók egyértelmű jel...:D próbáljátok meg újra :)
6/16 A kérdező kommentje:
de a szüleim kinyirnának ha újra összejönnénk. mert már szakitottunk 1x:(
2010. okt. 17. 12:34
7/16 anonim válasza:
Akkor inkább nem jössz össze vele a szüleid miatt?
Hány éves vagy?
9/16 A kérdező kommentje:
18
2010. okt. 17. 12:41
10/16 A kérdező kommentje:
de most 1-2 csók miatt nemfogok a falnak rohanni:( félek:( félek, hogy nem is szeret. ez lehet csak testi vágy...
VALAMI KÉNE AMIBŐL KIDERÜL,H SZERET.
ÉN NEM AKAROK NYOMULNI...VÁRJAM MEG MÍG KERES???
2010. okt. 17. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!