Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mik a jelei...

Szerintetek mik a jelei annak, hogy egy férfi szerelmes? Hogyan viselkedik akkor, mivel mutatják ki?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Az én párom amíg nem ismert meg engem:

-bunkó volt,nem törődött mások érzéseivel,átgázolt mindenkin,önző volt,utálatos,stb stb.

Amióta eggyüt vagyunk olyan mint egy kis angyal:

-sms-t ir(nagyon szépeket),puszilgat,szeretget,kedves,mindig az én érdekeimet nézi,lesi a kivánságaimat stb stb:)

Nagyon szeretem...Felmerülhet ez a kérdés is hogy csak azért csinálja mert kihasznál,de biztos hogy nem mert nem szereti megjátszani magát és nem tud hazudni mert nem érdekli hogy megbánt-e másokat. tehát ő most nagyon szerelmes:) és persze én is

2010. márc. 16. 18:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kedves aranyos odafigyel probál a kedvedben járni!Olyan kis szerelmes
2010. márc. 16. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem olyan volt a családja, ahol nem tanították meg szeretni, és tisztelni a másik embert. Általában a szülőhiányos gyerekek lesznek ilyenek.
2010. márc. 16. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

én megkérdeztem tőle a kapcsolatunk elején: Te szerelmes vagy belém?

A válasza ez volt: "Fogd már be"

Tudtam h belém van zúgva:)

2010. márc. 16. 19:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelmes,kedves,udvarias,lesi az alkalmat,hogy beszélgethessen Veled,és Hozzád érhessen,folyamatosan körülötted sündörög,és udvarol.

Ha már jártok:sokat gondol Rád,és ezt jelzi is,sms-ek,gyakori hívások,apró figyelmességek,hozzád bújik,átölel,olvadozik Tőled,kedvedért programokat mond le,és mindenhova Veled szeretne menni.Felvállal és büszke Rád.

2010. márc. 16. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!