Ki ismerte Bajner Jenő atyát? És aki imátkozott hozzá, annak segítet? (FONTOS)
Sok évig Zalaszabarban volt pap , majd Elkerült Nagykanizsára. 2011 március 10.én volt a temetése.
Nekem személyes kötődésem is volt hozzá.Ő volt a pót-papám.
(Az igazit nem ismertem , mert még születésem előtt meghalt.)mikor Apukám Zalaszabarban kapott igazgatói állást , ideköltöztünk , de mivel építkezés után nem volt olyan sok pénzünk , ezért anyu 9 hónapos koromban elment dolgozni , és az Atya meg a házvezetőnője (nekünk csak Katimama ) lett a bébiszitterem. Nagyon jók voltak hozzám , és később családtaggá váltak. Egyszer a Papa készített nekem egy horgászbotot nádból , meg horgot drótokból. Rengeteget barkácsolt. A Legkedvesebb az volt benne , hogy akármi történt mindíg mosolygot. Néha még hallom a hangját , és látom magam előtt az arcát. Mindíg vicceket mesélt , és mindenkivel kedves volt. Én Őt mindíg szentnek tisztelem.
Nyugodjon békében!
Átolvastam az egész Bibliát. Emberekhez nem imádkoznuk, rendben? A halottakkal is tilos felvenni a kapcsolatot (szellemidézés), Isten rettenetes bűnnek mondja.
Ha már hiszel, akkor Istenben higgy! Vannak jó emberek, de imádkozni csak Istenhez szabad.
Vidiripi
Hát ha már 8 éve tanulsz hittant akkor biztosan vettétek a minta imát. Hogyan kezdődik a minta ima?
Sajnálatos dolog hogy ezt nem tanította meg neked a Bajner Jenő.
János 14:6 Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam.
Egyedül Jézus a közben járó. Ezt lehet vitatni de akkor át kell írni az összes bibliában ezt a részt. Mert több fordításban is így van írva. Nézd meg te is!!!!!!!!!!!!
Leborultam annak lábai elé, hogy imádjam őt, de azt mondta nekem: Vigyázz, ne tedd; szolgatársad vagyok neked és a te atyádfiainak, akiknél a Jézus bizonyságtétele van; Istent imádd, mert a Jézus bizonyságtétele a prófétaság lelke.
(Jel.19:10)
Itt János apostol egy angyal lábai elé borul le, de az angyal a fentieket feleli neki. Ha egy angyalt nem szabad imádni, gondolod hogy embereket szabad? A Biblia mindenkit szentnek mond, aki megtér és Isten gyermeke. Azok a szentek akikre te gondolsz a katolikus egyház találmányai.
II. Mózes 20:
Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem. 4 Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, a melyek fenn az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt vannak. 5 Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn- szerető Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyűlölnek. 6 De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, a kik engem szeretnek, és az én parancsolatimat megtartják.
Amúgy tök mindegy, én már rég nem hiszek Istenben, de ha hinnék, akkor inkább benne hinnék, mint emberekben.
Vidiripi
4. válaszoló ezt szomorúan látom. Viszont az igék amiket írtál nagyon jók.
Na nem mintha rám tartozna de miért?
Kérdezőnek: ne halgass a protestáns testvérekre. Ha halottat idézel az bűn, de ha Isten engedi meg hogy egy már mennybe került szent felvegye veled a kapcsolatot (vagyis nem te kezdeményezed a dolgot) akkor az nem bűn. (Jézus se követett el bűnt amikor Mózessel társalgott.)
Persze azért legyél óvatos mert a patás is becsaphat úgy hogy egy szentnek álcázza magát. (de ebben az esetben szerintem nem erről van szó)
Amikor hallod a hangját akkor miket szokott mondani?
Vidiripi
6. hozzászóló.
Honnan tudja hogy Isten engedi meg neki? (vigyázz a patással illetve aki kígyó képében szólt)
Jézus mikor társalgott Mózessel? Hol ír erről a biblia?
Kizárt hogy ez a bibliában van.
Vidiripi,te olvastad a bibliát ,vagyis az evangéliumokat is?
Akkor mikor Jézus ragyogni kezdett és Mózessel,és Illéssel társalgott.Péter ,János , és Jakab is ott volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!