Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lányok! Milyen tapasztalaitok vannak az internetes ismerkedés terén?
Mindenki meg akar dugni, fiúk-lányok vegyesen. Nem lehet másról beszélgetni csak a szexről.
Egy két értelmesebb gyerekkel találkoztam. És ennyi.
22/L
Mindenki halál unalmas arc, vagy perverz vagy pedofil vagy elme roggyant. Találkoztam értelmessel is na ő meg csúnya volt.
17/F
Első: nagyot és sokszor csalódhattál, ha ez a véleményed. :D
Neten ismertem meg életem két, azóta is legmeghatározóbb nőjét. Egy jó barát és egy "annál is több". :)
Úgy érzem magam mint egy húspiacon. Egyből azt kérdik, hogy hány centi, hány kiló. Második körben pedig, hogy hány emberrel feküdtem le és mi a kedvenc pózom, szoktam-e maszturbálni...stb.
Ha ezeken túljutunk, akkor meg jönne a tali.
Nekem ez megfekszi a gyomrom, szóval köszönöm, inkább bocsátom árúba magam.
23/l
Tegnap vettem el a lányt, akivel ott ismerkedtem meg (több év után persze). Van néhány jó tanács:
1) Hülyéknek nem kell írni.
2) Hülyéknek nem kell válaszolni.
3) Annál a kevés értelmesnél, aki van, nagyon résen kell lenni.
4) Ha valaki már chaten/levélben a szexre tér, na azt tuti "dobnám", virtuálisan.
5) Személyes tali minél előbb. Persze a lányoknak ez rizikósabb, nem árt, ha van egy testvér/barátnő, aki elérhető, ha gond van, és csakis nyilvános helyen talizni, nem erdőben, éjszaka stb.
ma 15:31!
Csak az az érdekes, hogy a normális hangvételü levelekre nem érkezik válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!