Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyivel jobbak a deszkás csajok, mint az igazi nők. Fiúk!?
Najó, te kis t*knyos, ha így játsszunk, akkor így.
Valószínűleg egy hisztis, unintelligens kis p*csa vagy, aki azt képzeli, hogy felkap egy miniruhát, egy magassarkút, kidobja amije van és akkor ő már nő.
Nagyon el vagy te tévedve.
Kíváncsi vagyok, a te 17 éveddel mennyi tapasztalatot tudsz felmutatni akár párkapcsolat-, akár nőiség terén.
Talán nem kéne lehurrogni a tapasztaltabbak véleményét, de legalábbis tiszteletben kéne azt tartani.
Gőzöd nincs arról, mi fán terem a nőiesség.
Amúgy meg ilyen stílussal ami neked van és ennyi ésszel, szerintem nem volt nehéz nálad jobbat találni.
Na most kicsaphatod megint a hisztit, ahhoz úgyis értesz :).
L/25
Ez a nő tényleg bányarém,de te sem vagy százas,ha egy olyan férfi után szaladsz akinek nem kellesz.Legen már bennem egy kis tartás.
L25
Nagy hülyeséget írsz arról,hogy mitől nőies egy nő.Mindenki olyan ruhát hord amilyen az egyénisége.
Lehet,hogy a te fiú haverjaidnak az ötvenes évek szexszimbóluma a traktoros nő is megfelel,mert szerintük a megjelenésnek semmi köze a nőiességhez.
De ez csak azt bizonyítja,hogy mekkora prolik,akik nem közömbösek az igazi szépség iránt.
F25
24-es.
Te prolizol le másokat? Jó vicc.
Ismered talán a barátaimat? Nem? Akkor mi alapján alkotsz róluk véleményt?
Amúgy meg nehogy már te magyarázd el nekem (meg egy 17 éves pisis), hogy mi a nőiesség.
Szerintem találjatok egymásra a kérdezővel, hiszen mindketten ugyan azon a szinten vagytok.
Biztos jól megértenétek egymást :).
Te meg kérdező, inkább fogadd meg a saját tanácsodat, menj te játszani, ugyanis az értelmi képességeid nem igazán ütik még meg egy 17 éves szintjét (sem...).
Én ezennel lezártam, ostobákkal nem érdemes vitatkozni, mert mint a jelek is mutatják, értelmes vitára esély nincsen, csak ócsárlásra. Na az pedig nem az én asztalom, köszi.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!