Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyivel jobbak a deszkás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyivel jobbak a deszkás csajok, mint az igazi nők. Fiúk!?

Figyelt kérdés
A pasim dobott egy deszkás csaj miatt mert szerelmes belé. Néztem a lányt facebookon háét..ahhoz képest hogy én milyen nőies vagyok ő nem az. Most miért kell egy stílus miatt dobni valakit? Ti ezt értitek szebbnek nem hiszem hogy szebb nálam.. nem értem
2012. jún. 23. 22:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos h csak külső miatt dobott
2012. jún. 23. 22:18
 2/27 anonim ***** válasza:

Honnan veszed,hogy a stílus miatt dobott?

Az meg egy dolog,hogy szerinted nem szebb nálad,a pasidnak nyilván más az ízlése,mint a tiéd.:D

2012. jún. 23. 22:18
 3/27 A kérdező kommentje:
de mert mondta hogy még nem is beszéltek csak tetszik neki és én nem olyan stílus vagyok mint az a lány..
2012. jún. 23. 22:19
 4/27 anonim ***** válasza:
50%
Nem minden a szépség. Lehet, hogy kedvesebb, aranyosabb, jobb fej mint Te.
2012. jún. 23. 22:19
 5/27 psyco válasza:
Ne egy facebookból indulj ki :) azért vagy nőiesebb mert máshogy öltözöl? :) Nem a stílusa miatt dobott téged hanem mert a másik lányba megfogta valami... fiatalság bolondság :) ne búsulj!
2012. jún. 23. 22:22
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Még nem is beszéltek,de ő már szerelmes?Hány évesek vagytok?
2012. jún. 23. 22:22
 7/27 A kérdező kommentje:
ő 18 a lány 19 én meg 17
2012. jún. 23. 22:23
 8/27 anonim ***** válasza:

Nem valószínű,hogy a stílus miatt választotta őt helyetted.

Nyilván egész más oka van a szakításotoknak.Amúgy én nem igazán ismerem ezt a "deszkás" stílust,gondolom ez olyan,hogy a csaj szeret gördeszkázni.Attól még lehet nőies.

De megnyugtatlak,nekem csak az igazi nőies nők tetszenek.

25F

2012. jún. 23. 22:24
 9/27 anonim ***** válasza:
23%

A pasid akkor meg sem érdemelt, ha ennyire leadta a szintet. Hidd el, találsz majd sokkal jobbat nála, aki igazi nőként fog szeretni. ;)

17/L

2012. jún. 23. 22:25
 10/27 anonim ***** válasza:
Hogy jön ide a többes szám?
2012. jún. 23. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!