Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyivel jobbak a deszkás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyivel jobbak a deszkás csajok, mint az igazi nők. Fiúk!?

Figyelt kérdés
A pasim dobott egy deszkás csaj miatt mert szerelmes belé. Néztem a lányt facebookon háét..ahhoz képest hogy én milyen nőies vagyok ő nem az. Most miért kell egy stílus miatt dobni valakit? Ti ezt értitek szebbnek nem hiszem hogy szebb nálam.. nem értem
2012. jún. 23. 22:16
1 2 3
 11/27 lila nyuszi ***** válasza:
Nem jobbak, csak a pasid felszínes. Mégis mibe szeretett bele ha nem is beszéltek?
2012. jún. 23. 22:28
 12/27 A kérdező kommentje:
nem bírom!! harcolni fogok a pasimért a lányt meg kikészítem facebookon majd irogatok neki nehogby összejöjjenek!!! meg az is milyen hogy több fiú barátja van mint lány! tuti egy k*rva erre bukik a pasim? nem tudom mi lelte:((
2012. jún. 23. 22:30
 13/27 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe! Vigasztalódj velem:D
2012. jún. 23. 22:32
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Hahaha, pont ezért. A deszkás csajok nem ilyen hisztis p!csák mint te.

Attól még, hogy nőiesebb vagy, nem biztos, hogy szebb is.

És semmivel nem rosszabb mint te, sőt, lehet jobban érzi magát vele.

2012. jún. 23. 22:33
 15/27 anonim ***** válasza:
87%

A nők nagyobb része mikor érti már meg, hogy a nőiességnek az égvilágon semmi köze az öltözködéshez és a stílushoz?!

Egy igazi nő munkásruhában is nőies, vagy kopott tornacipőben, vagy éppen a barátja elnyűtt pólójában.

Ezt kéne felfogni sok nőnemű lénynek.

L/25

2012. jún. 23. 22:40
 16/27 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy meg kislány, a fészbúkos dologgal meg az áskálódással csak magadat alázod meg.

Nem mellékesen nekem is szinte csak fiú barátaim vannak, nem hiszem, hogy ettől k*rva lennék.

Utóbbi megnyilvánulásaid alapján nem csodálom, hogy le lettél cserélve.

L/25

2012. jún. 23. 22:43
 17/27 A kérdező kommentje:
utolsó, írj idézetekett ennyi ésszel, ne itt okoskodj nem ez volt a kérdés
2012. jún. 23. 22:43
 18/27 A kérdező kommentje:
a szerelmemért harcolni fogok nem hagyom hogy egy ilyen kis senki miatt dobjanak!!! nekünk együtt kell lennünk én tudom!
2012. jún. 23. 22:44
 19/27 A kérdező kommentje:

[link]

így már megértetek mindent ebbe semmi nőiesség nincs..... mindjárt elájulok olyan ideges vagyok:'(((

2012. jún. 23. 22:49
 20/27 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon csúnya :D

Te meg ne játszd már az eszed.

2012. jún. 23. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!