Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hány emberből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány emberből hány vár az "igazira"? Részletezem lentebb, hogy számomra mit jelent ez esetben az "igazi".

Figyelt kérdés
"Igazi": Az a személy, akivel úgy érzitek, hogy egymásnak teremtett az ég. Nem jössz össze mással "csak úgy", hogy legyen valakid. Igaz szerelem van köztetek.
2012. jún. 22. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan várnak az igazira és nagyon sokan beletörödtek hogy nincs igazi hanem van valaki akivel jól elvagytok nincsen gondotok és mára már családot alapitottak akár szerelem és minden egyéb nélkül is
2012. jún. 22. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja,az előzővel egyetértek.Nem mindenkinek adatik meg az a mindent elsöprő,emberfeletti szerelem.Van aki beéri szimpla harmóniával és elvan anélkül,hogy szerelmes lenne.
2012. jún. 22. 22:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Nagy ajándék, ha valaki viszonzottan egy igen erős szerelmes élhet át. Szerintem néhány különleges esettől eltekintve mindenki vágyik erre, de egyáltalán nem mindenkinek adatik ez meg.
2012. jún. 22. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!