Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lanyok nagy resze miert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lanyok nagy resze miert a kirakatsekyemfiu tipusu pasikra bukik es miert nem az igazi ferfiakra?

Figyelt kérdés
Lemegy az ember pl a szigetfesztivalra es azt latja folyton, hogy az ilyen vv cristofel meg ehhez hasonlo szortelen cicafiukkal flangalnak a lanyok. Itt a gykn minden lany azt mondja hogy minden lanynak mas tetszik es mas jon be nek. De ha ez igy van akkor megis majdnem mindig az ilyen ficsurok aratnak a csajok kozott es miert nem a mas tipusuak? Pl vv attila tipus.
2012. jún. 22. 23:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
A "nagy" kamu dumák a sikerük titka.
2012. jún. 22. 23:15
 2/20 A kérdező kommentje:
De azt mondjak itt a lanyok, hogy atlatnak a kamuduman. Vagy megsem?
2012. jún. 22. 23:17
 3/20 anonim ***** válasza:

Én is azt látom, hogy a többségnek ez a nyálficsúr fos kell.

Nekem nem, én barátom igazi FÉRFI! Mondjuk beletelt több, mint egy évembe, míg rátaláltam, mert igazi férfiak sem szaladgálnak ám túl nagy számban. Az a büdös nagy helyzet, hogy normális férfit legalább olyan nehéz találni, mint normális csajt.

21L

2012. jún. 22. 23:20
 4/20 anonim ***** válasza:
egyrészt általában a sikerük titka, amit az első ír... másrészt ezen az oldalon én még nem sok őszinte lányt láttam, de amúgy sincs belőlük sok.Itt minden lány azt írja, amit mások hallani akarnak, közbe ugyanolyan rib*ncok, mint akiket ők szoktak ezen az oldalon szidni.
2012. jún. 22. 23:21
 5/20 anonim ***** válasza:
Aha, szóval azért nincs nőm, mert szakállam van? o.O
2012. jún. 22. 23:22
 6/20 anonim ***** válasza:
Mert te is vv szandikát nézed.
2012. jún. 22. 23:22
 7/20 A kérdező kommentje:
Mindig azt latom, hogy ezek a jared leto stb tipusu pasik nindig csinos lanyokkal rohangalnak, a nem ehhez hasonloak pedig csapatosan de szinte mindig szep lanyok nelkul vannak. Akkor hol van itt szo kulonbozo izlesrol? Mert nekem nem ez jon le.
2012. jún. 22. 23:24
 8/20 A kérdező kommentje:
Ez elvileg egy olyan oldal ahol nem kerul feny arra hogy ki vagy valojaban. Tehat oszinten lehetne ide irni. De en is azt tapasztalom tobb szaz itteni kerdes elolvasasa utan, hogy a legtobb lany itt valamiert hazudik. Mintha valaki fenyegetne oket, hogy ha az igazat mondjak meg, akkor bajba kerulnek. Pl erdekes modon itt egyetlen lanynak sem kell az ilyen tipusu nyalas pasi, se akkor eloben miert kell.az a lanyoknak? Meg volt.ma egy kerdes itt, hogy mennyire fontos a lanyoknak a fiu biztod anyagi helyzete. Jott 25 kommentbol vagy 15 es mind azt mondta, hogy nem fontos penz es a kulso sem fontos. Aztan a vegen volt egy ket lany aki.ravilagitott a lenyegre, hogy bizony fontos, csak a lanyok nem oszontek es meg anonymban sem kepesek ezt bevallani. De en is biztod vagyok benne, hogy az itteni lanyom is az ilyen vastag csaba tipusu helyes pasikra buknak, annak ellenre hogy ezt itt mind az osszes egytol.egyig tagadja. Erre meg mernék eskudni.
2012. jún. 22. 23:31
 9/20 A kérdező kommentje:
jav. az itteni lanyok.
2012. jún. 22. 23:33
 10/20 anonim ***** válasza:

Azt olvastam, hogy karate kyokushin :D

Amúgy részben az is közrejátszhat, hogy minél több nő vesz körül egy férfit, annál több nő megy oda még ráadásba. Nézzük csak, ugye a nők a sikeres férfiakat szeretik. Ezért könnyű a dolgod, ha nagymenő vagy a társaságban, vidám vagy és változatos életed van. A sikerhez az is hozzátartozik, hogy sikeres a nők körében. Szóval ha látják, hogy csomó lány körülzsongja, akkor azt gondolják, hogy ő biztos nagyon jó pasi és ők is csatlakoznak. A tömeg butító ereje :D Meg ez úgynevezett szociális bizonyítékot jelent arról, hogy ő egy jó pasi és normális. Gondolj bele, szerinted melyik a vonzóbb: akinek sok szociális kapcsolata vagyis ismerőse van, vannak barátai, vagy aki nem érdekel senkit és magányos?

2012. jún. 22. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!