Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyok nagy resze miert a kirakatsekyemfiu tipusu pasikra bukik es miert nem az igazi ferfiakra?
10: szerintem is igazad van. Pl ha az emberek latnak egy balesetet akkor egy odamegy megnezni es utana a tobbiek is csatlakoznak. Velhetoen ez a folyamat jatszodik le a lanyoknal is es ezert nem szegyellik azt, ha ez a szepfiutipus oket is megdugja 20 masik csajjal egyetemben. Nem akarnak kimaradni belole mert akkor a tobbi laby megszolja oket hogy te miert nem fekudtel meg le ferivel? Pedig annyia cuki es helyes pasi. Erre pedig ok is beallnak a sorba.
Visszaterve a masik dologra. Mi pasik miert tudjuk bevallani hogy tetszik nekunk a gombolyu mellu, hosszu labu, bajos arcu 90-60-90 es csaj? Ezt pedig forditva miert nem valljak be itt a lanyok hogy tetszenek nekik a Cristiani Ronaldo fele zselesfiucskak? Ez zavat engem, hogy nem oszintek meg monitor mogott sem.
Fú de fröcsög belőled is a sötétség fiam...
Na segítek, mert látom egyedül nem jutsz el az agyad használatáig, mert a töménytelen önsajnálat elvakít.
1. Ide milyen srácok járnak? Girnyó, alacsony, önbizalom hiányos, sikertelen, antiszociális, szűz, szerencsétlen és életképtelen pasik. Legalábbis többségükben ezek irkálnak, vagy a trollok, akik rajtuk röhögnek. Elvétve 10% normális, aki pont olyan és olyan válaszokat is ír, mint a nagybetűs életben az átlag és ami megfelel a valóságnak.
Na innen jön a második pont, ami látom neked iszonyat brutál fejgörcsöt okozott, de lásd milyen bitang jófej vagyok, most rávilágítok a lényegre: szerinted ide mégis milyen lányok járnak?! Az előbbi alapján.
Na már hallom ahogy csikorognak a fogaskerekek...
Szóval igen, ide - szerintem, a válaszok alapján leszűrve - olyan lányok járnak, akik beérik azzal a pasival, amit állítanak, de okkal. Mert csúnyák, kövérek, önbizalom hiányosok, antiszociálisak, átlagosak, fiúsak, 15 évesek, naivak, így lettek nevelve, betegesen féltékenyek, hisztisek, sötétek, szüzek, válnak, és a kötelező 10% normális, aki egész egyszerűen egy értelmes csaj.
Na most ezek után szerintem rohadtul nem nehéz összerakni a dolgot, de a te habzó szájú (és a hozzád hasonló rengeteg gondolkodásra fizikailag képtelen 1. pontban foglalt srácok) válaszod alapján úgy látom nem jutott el az agyadig, hogy ide nem a fullos, általad preferált 90-60-90 cicamacák járkálnak, gyönyörű arccal, tökéletes testtel, mind emellé kiugróan magas intelligenciával, hanem a 2. pontban foglalt csajok, akiket te máskülönben rohadtul magasról lesz.arsz, ezért sem hiszed el, hogy a véleményük megfelel a valóságnak, holott tutira megfelel, csak neked ( és az 1. pontbelieknek) nem ők kellenek, hanem a cicamacák. Akiknek meg az ilyen nyálhercegek kellenek.
Na ugye, hogy nem is fájt annyira a gondolkodás?
14-es vagyok:
Hát tudod én már elmúltam 25,a pasim meg 28,nem a takony tini fiúk érdekelnek,hanem az igazi férfiak.És igen az én pasimnak szőrös a lába,a karja,a mellkasa is.Higéniai szempontból a fazonját,meg a hónalját leszedi-ez rendben is van,sőt ezt szeretném is ha leszedetné.
Nem tudom milyen hülye divat ez,hogy a csajoknak 50kg vasággyal tipusu férfiak jönnek be,aki több időt tollászkodik a fürdőben mint én,de a magam korosztályának biztos,hogy nem ez az igénye!Legalábbis a többségnek!
Nem csak a lányok mantrája, hanem a nagy nőcsábászok tapasztalata az, hogy a belső igen sokat számít. Nekünk férfiaknak a legfontosabb szempont, hogy egy lány legyen szép, a belső szépség, az intelligencia már csak ráadás. Néha képesek vagyunk szemet hunyni a csajok hülyesége felett.
Persze a lányoknál is elsődleges szempont, hogy egy férfi vonzó legyen külsőre. Megéri keményen sportolni, mert ha jól nézünk ki akkor több csajnak keltjük fel az érdeklődését. Viszont ha utána beszélgetni, randizni megyünk a lánnyal és az illető pasi dög unalmas, bunkó, irritáló vagy épp ellenkezőleg túlságosan jófiú, visszahúzódó, csendes, határozatlan és önbizalom hiányos, akkor mindezek miatt buktuk az egészet. A lányoknak nagyon számít a belső, hogy jófej, nagydumás, szórakoztató legyen a pasi, legyen egy férfias kisugárzása és tudjon érzelmeket kelteni a lányban. Persze nyilvánvalóan a nő nem egy szigorú szabályok szerint működő értékelőrendszer ami kiszelektálja a hibás pasikat, ez hülyeség, a nők is ugyanolyan emberek mint bárki más és nem olyan szigorúak, mint sokan gondolják.
Vannak olyan fiúk, akiknek az önbizalom, beszédkészség alapból jön, mert így lettek nevelkedve, a környezetük így formálta őket, meg vannak akik nem. Én is netről értettem meg az ilyen alapvető dolgokat és az érzelmeimet legyőzve pótoltam a hiányosságokat, aminek meg is lett az eredménye. Sokan járnak ide segítségért és jól mondja az előző, nagy eséllyel egy önsajnáltató, nők iránti gyűlölettől fűtött, megkeseredett bajtársukkal futnak össze aki leírja nekik a saját hülyeségét. Persze vannak itt olyan emberek is, akik értenek hozzá és tudnak hasznos tanáccsal szolgálni, pusztán jóindulatból, szórakozásból.
Na szóval akármit sugároz a média és meglehet, hogy sok lánynak már belediktálták az agyába, hogy az ilyen díszb.zikhoz vonzódjon, engem nem érdekel. Nem leszek vézna kis kcsög és nem fogok 80.000et magamra aggatni ruha formájában, nem fogok koxolni csak azért, hogy modell alkatom legyen, maradok inkább izmos, erős férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!