Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarhatja az egy nőt, ha a párja bevétele ugyan magas, luxus életet tud teremteni a családjának, de mindezért nem kell dolgoznia?
Sok vállalkozást megörököltem, azokból mindig ömlik havi 1-2 millió a bankszámlámra, de tulajdonképpen egy léhűtő vagyok. 22 éves leszek most.. ilyen korban a többiek már melóznak vagy végeznek valami egyetemet. Őszintén szólva nincs kedvem tanulni, dolgozni meg mégannyira sincs. Egyszer vettem a fáradtságot és felnéztem egy álláshirdető oldalra.. de olyan munka amit végzettség nélkül lehet csinálni, az mocskos proli meló.. 70ezer minimálbérért és még könyörögni is kell hogy megkapd az állást, milyen gáz már. Szal az ilyen sz*rér-hugyér munkák kilőve, nem is beszélve arról hogy lusta vagyok az ilyesmihez, nomeg nem proletár családba nőttem fel.
De teszem azt ha egyszer pl. gyerekeim lesznek, nem lesz negatív példa egy semmittevő apa? Az oké hogy elmegyek otthonról és a hobbimnak élek, de azért előbb utóbb kiderülnek a tények.
Atyaég...
Kérdező, ezt komolyan gondoltad, hogy csak azért nem érdekel a hazád sorsa, mert nincs kinn a válogatott az EB-n? Van egyáltalán tudomásod arról, mi folyik körülötted? Arról, hogy mik azok a problémák, amik igazából foglalkoztatják a magyar társadalmat? Tudod egyáltalán ki az ország miniszterelnöke, hogy mi történik a közéletben, milyen törvények születtek vagy töröltettek el mostanában?
Másik dolog: miért nem veted bele magad a vállalkozások üzemeltetésébe? Jó persze, neked most elég és nagy pénznek tűnik, hogy van havi 1-2 millió forintod. De miért nem nézel szét a cégek háza táján? Vajon a megbízott vezetők becsületesek-e? Az alkalmazottak elégedettek-e? Járd körbe minden nap a cégeidet, mindenhol kérj meg valakit, hogy legyen a mentorod és magyarázzon el mindent. Eleinte taknyos kölyöknek fognak gondolni, meg hogy mit keresel ott egyáltalán. De aztán ha kellő tiszteletet és érdeklődést mutatsz irántuk és a vállakozás iránt, ők is tisztelni fognak téged.
Vagy ha ehhez nincs kedved, akkor alapíts egy sajátot. Gondolom van már jókora megtakarításod, hiszen 1-2 milliós bevételből még fényűző élet esetén is félre lehet tenni rengeteget. Nem is muszáj sajátot, elég ha mondjuk befektetsz valahova. Akkor azzal foglalkozni kell, rögtön lenne munkád is. Sőt másnak is adhatnál majd munkát, úgy hogy alkalmazottként felveszed.
Lehetőségek tömkelege van előtted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!