Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 165cm-esen lehet esélyem egy 160 esetleg velem egy magas ( vagy alcsony:D) lánynál?
Én is ezt tapasztalom, amit te kérdező, én 22 évesen vagyok 165cm. Valamiért a lányoknak legalább 180-185cm magas pasi kell. Szomorú, de ez az igazság.
A legrosszabb, amikor buszon láttam legutóbb is egy kis, aranyos hozzám való 155-160cm körüli lányt egy magas 185cm körüli sráccal. Olyankor az féltékenység és a düh áraszt el. MIért nem tudnak magukhoz való magas nőt szerezni. Akkor nekünk kinél legyen esélyünk?
165 cm az elég alacsony
gyúrj, sportolj, akkor lesz valami kis esélyed, de hidd el, hogy a magasságot semmi nem pótolja az ismerkedésnél
én jóképű vagyok és sportos, 174 cm, de mégis alacsonynak tartanak a lányok magukhoz
még a 160 cm-esek is 180+ fiúra vágynak, aki nem baj, ha nulla izom van rajta, vagy csúnya az arca, a lényed a magasság
de van esélyed nőknél, ha sikeres leszel az életben, jó a fellépésed, sportolsz, van pénzed, értelmes vagy
csak éppen sokkal kevesebb nőből válogathatsz, mint egy magas pasi
165 centi vagyok, a párom épphogy 170, és a világért sem bánom, hogy nem kell 10+os magassarkút hordanom, hogy nézzünk ki valahogy egymás mellett.
Nekem sosem számított a magasság, volt 175, 180, 195 magas barátom is, nem a méret a lényeg, ebben az esetben sem.
24/N
btw jó látni, hogy ami a nőknek a testsúly, az a férfiaknak a magasság. "Nem fogok kelleni senkinek, mert kövér/alacsony vagyok."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!