Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! 165cm-esen lehet esélyem egy 160 esetleg velem egy magas ( vagy alcsony:D) lánynál?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és sajnos csak 164-165 cm magas és sajnos már nem fogok nőni, röntgen alapján mondta egy doki.
2012. jún. 17. 14:44
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
56%
Különben 15 éves kor után még bőven nőhetsz néhány centit, és akkor nem lesz gond. Az ember általában 22-23 éves koráig nő.
2012. jún. 17. 15:20
 12/44 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem fogok nőni, mert egy röntgen felvétel alapján a növekedési zónám már lezárult. :((
2012. jún. 17. 15:24
 13/44 anonim ***** válasza:
Én 165cm vagyok, a barátom pedig mostmég ugyan olyan magas, mint én, de valószínű, hogy én még nőni fogok, ő pedig nem. Engem se, és őt sem érdekli, hogy mások mit gondolnak majd, a lényeg, hogy szeretjük egymást. (Sok lány egyébként nem képes alacsonyabb pasival összejönni, ez tény.)
2012. jún. 17. 15:24
 14/44 anonim ***** válasza:
67%

Azért ezt a röntgen-meg növekedési zónás baromságot nyugodtan elfelejtheted. Simán lehet, hogy nőni fogsz még. Nem kell mindent elhinni az orvosoknak. A barátnőmnek azt mondták, amikor hat éves volt, hogy sosem fog leérettségizni (agysorvadás valamilyen formája), mert ha egyáltalán megéri azt a kort, akkor sem fog tudni már beszélni, tanulni stb. Most 22 éves, lassan befejezi az progmat szakot és PhDzni készül. Tanulság: jós érzéket nem adnak a dr. mellé, úgyhogy nem kell kétségbeesni.

btw tán a sztoriból az is látszik, hogy lehetne nagyobb baj is, minthogy "csak" 165 centi vagy.

2012. jún. 17. 15:36
 15/44 anonim ***** válasza:
0%

néz ki a te esetedben vmi alacsony 12 évest, annál tuti van esélyed xd Hasonkorúakat hagyd mert nekik hosszabb kuki kell!

Am én 183 vagyok mégse volt semmi, pedig mikor belenézek a tükörbe tetszem magamnak xD Meg érdeklődtek már sokan, mégse. 1 éve kezdtem.

F18

2012. jún. 17. 15:54
 16/44 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló,akkor menj és nézegesd magadat a tükörben még egy kicsit. Nem értem hogy jött ide a pénisz méret, mikor a testmagasságról volt szó, de kis ember nagy bottal jár. És 15 évesen nem a 12 éves lányok vonzanak.
2012. jún. 17. 16:02
 17/44 anonim ***** válasza:
73%

Ma 15:36-os válaszoló: Ha ilyen agyi rendellenességgel sikerül végigcsinálnia egy progmatot, akkor minden tiszteletem. Sok egészséges ember sem képes végignyomni. :)

A témához is hozzászólva. Szerintem nem feltétlenül egy bizonyos magassághoz van kötve, hogy a lányok mire buknak. Azt vettem észre, hogy általában az a lényeg, hogy magasabb legyen náluk. Például egy magassarkúban ne legyenek feltűnően magasabbak a párjuknál. Bár én 184cm körül vagyok, magasságból adódó gondom nem volt. Általában a barátnőim ~170cm magasak voltak.

Mindenesetre, ha sportolsz, és értelmes vagy, akkor szerintem lehet esélyed egy értelmes lánynál.

2012. jún. 17. 17:08
 18/44 anonim ***** válasza:
66%

A hozzászóló, aki szerint az a nő, akinek nem a magasság és a külső számít, az csak a pénzre hajt, erősen kiverte nálam a biztosítékot.

Mégis hogy jön hozzá egy ilyen ember (ti. aki a nőkről ilyet le mer írni) milyen jogon nevezi magát férfinek? És leginkább: ha ilyen jó véleménye van rólunk, mégis milyen viszonzást akar?

Kérdező: olyan lányoknál próbálkozz, akik tetszenek, szimpatikusak, értelmesek. Össze fog jönni, csak ne feszélyezzen a magasság.

Vagy, ami nekem mindig összejön, és ha más csinálja, akkor bejön: csinálj belőle viccet. Semmi sem vonzóbb a humornál, szóval hajrá.

24/N

2012. jún. 17. 17:59
 19/44 anonim ***** válasza:
42%

Én 166cm vagyok 25/ F évesen.

nem értem miért kell felháborodni hogy az alacsony lányok is magasakat keresnek. Meglehet érteni őket.

Mi selejtek vagyunk. Mi maradjunk csak egyedül.

Amúgy nekem hiába lenne mondjuk 160 cm -es Nőm akkor is rosszul érezném magam, mert alacsony vagyok.

Te hogy lennél ilyen helyzetben ?

2012. jún. 19. 11:22
 20/44 Pj0tr ***** válasza:
71%

"A legrosszabb, amikor buszon láttam legutóbb is egy kis, aranyos hozzám való 155-160cm körüli lányt egy magas 185cm körüli sráccal. Olyankor az féltékenység és a düh áraszt el. MIért nem tudnak magukhoz való magas nőt szerezni. Akkor nekünk kinél legyen esélyünk?"

Ez mekkora LoL!!! Már ne is haragudj, de:

1) honnan tudod, hogy a magasságába szeretett bele

2) sírsz, hogy tuti a magassága miatt választotta, ami milyen szemét dolog, de ugyanakkor elvárod, hogy téged válasszon, mert a magasságotok összeillik.

2012. jún. 19. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!