Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magas vagyok, és ezért úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas vagyok, és ezért úgy érzem félnek tőlem a lányok, lehet így még barátnőm?

Figyelt kérdés
196cm 19/f
2012. jún. 13. 22:37
1 2
 1/14 anonim válasza:
70%
Simán. Nekem bejönnek a magas srácok. :D
2012. jún. 13. 22:39
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
de cuki vagy!nekem kifejezetten a magas pasik tetszenek...legalább vehetnek fel magas sarkút:-)
2012. jún. 13. 22:40
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Mit akarsz, a 196 nem is magas... én is 191 cm vagyok, és kapaszkodj meg: a minap kicsinek éreztem magam XD
2012. jún. 13. 22:40
 4/14 anonim ***** válasza:
Félsz hogy félnek tőled a lányok... Ez ari :D sok lány szereto a magas fiúkat, nincs miért aggódnod :)
2012. jún. 13. 22:42
 5/14 anonim ***** válasza:
70%

Az én fiúm 190 cm, és egyáltalán nem zavarna, ha még magasabb lenne, szerintem ez férfias és szép :)

No para!! :)

2012. jún. 13. 22:44
 6/14 anonim ***** válasza:
bar igaz en csak 192 vagyok, eleinte engem is zavart. Viszont egyet mondhatok: no panic!:) Azota sok pozitiv tapasztalatom volt. A rohej az, h nagyon sok kifejezetten alacsony lanynak is bejottem. Szoval ha magas vagy akkor valogathatsz magas es alacsony kozott, ha alacsony vagy, akkor nem. A lenyeg, hogy ne gornyedj, fogadd el a magassagod, huzd ki magad, mert az a szep, es meglatod majd, hogy tenyleg mennyi lany is fog belole problemat csinalni, ill. felni toled;)) 30/f
2012. jún. 13. 22:47
 7/14 anonim ***** válasza:
29%

te gerenda! :D

am én 183 vagyok, el sem tudnám képzelni magam 2 méteresen xD

f18

2012. jún. 13. 22:58
 8/14 anonim ***** válasza:

Mekkora mázlista vagy! Akárkit megkaphatsz! :)

Én csak 165cm vagyok, de egy lánynak sem kellek, kezdek beletörődni, szóval fel a fejjel, jobb magasaabb fiúnak lenni, mint alacsonyabbnak, én vagyok az élő példa rá!

Nyugodtan szólítsd le a lányokat, tuti bejössz nekik, a magas fiúk nagyon nyerőek, minden lánynak ők kellenek!

Sok sikert! :)

2012. jún. 13. 23:14
 9/14 anonim ***** válasza:

mindenkinek a magas srácok jönnek be, nyugi. :D

én is elég magas vagyok lányként, és nekem pont az a bajom, hogy kevesen vannak olyan magas fiúk, mint te :)

2012. jún. 13. 23:17
 10/14 anonim válasza:
59%

Óóóó...ha tudnád én mit meg nem tennék egy magas srácért én se vagyok egy alacsony teremtés...a bibi csak az, hogy én lány vagyok...a legtöbb fiú alacsonyabb nálam, és ezért nincs lehetőségem "válogatni". Amúgy 190 centi vagyok, és 15 éves. Az előttem szólóval egyet értek! Húzd ki magad, a görnyedt srácok nem túl szimpatikusak, légy büszke rá, hogy ilyen szép szál lettél, és ne félj! ;)

15/L

2012. jún. 13. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!