Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas vagyok, és ezért úgy érzem félnek tőlem a lányok, lehet így még barátnőm?
Az én fiúm 190 cm, és egyáltalán nem zavarna, ha még magasabb lenne, szerintem ez férfias és szép :)
No para!! :)
te gerenda! :D
am én 183 vagyok, el sem tudnám képzelni magam 2 méteresen xD
f18
Mekkora mázlista vagy! Akárkit megkaphatsz! :)
Én csak 165cm vagyok, de egy lánynak sem kellek, kezdek beletörődni, szóval fel a fejjel, jobb magasaabb fiúnak lenni, mint alacsonyabbnak, én vagyok az élő példa rá!
Nyugodtan szólítsd le a lányokat, tuti bejössz nekik, a magas fiúk nagyon nyerőek, minden lánynak ők kellenek!
Sok sikert! :)
mindenkinek a magas srácok jönnek be, nyugi. :D
én is elég magas vagyok lányként, és nekem pont az a bajom, hogy kevesen vannak olyan magas fiúk, mint te :)
Óóóó...ha tudnád én mit meg nem tennék egy magas srácért én se vagyok egy alacsony teremtés...a bibi csak az, hogy én lány vagyok...a legtöbb fiú alacsonyabb nálam, és ezért nincs lehetőségem "válogatni". Amúgy 190 centi vagyok, és 15 éves. Az előttem szólóval egyet értek! Húzd ki magad, a görnyedt srácok nem túl szimpatikusak, légy büszke rá, hogy ilyen szép szál lettél, és ne félj! ;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!