Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bemeritek vallani a másik félnek szakítás után?
háháhháháhháháháhááháháháháhá
háháháháháhá
ezazzzz
szenvedj!!!!
remélem te vagy a lány:) jajj dejó.. és remélem már későn tértél észhez.. vááháháh
Én, ha szakítok egy sráccal, annak megvan az oka. Hirtelen felindulásból nem vetek véget egy kapcsolatnak. Így nem hiszem, hogy kerülnék ilyen helyzetbe. De ha mégis, biztos megpróbálnám magamban tartani a dolgot, hisz ellöktem magamtól, ő valószínűleg túltette már magát a dolgon, minek kavarjam fel a régi, leülepedett dolgokat? Aminek vége, annak vége.
20/l
de cica.. bocs, folytatom a bunkóságot erről vagy híres.
amikor szakítasz valakivel.. azt okkal teszed.. mindig mond az ember vmi okot.. a miértekre válaszol az ember mielőtt kidob vkit.
na most... neked volt rossz időszakod, rossz döntésed oké..elhiszem.
de az okot nem a rossz időszak szülte gondolom, de ha még is... az attól még tény marad.
miért szakítottál a sráccal?
rossz passzban voltál és nem volt melletted?
pénzügyi gondok?
féltékenység?
szar szex?
szeretet érzésének hiánya?
mittomén.:)
de ha magamból indulok ki..
tegyük fel a párom holnap átjön és azt mondja te figyu, szakítok veled mert xyz abc.
hát próbálnám vele megbeszélni... felmérném hogy tudok-e változtatni az problémán vagy ez vmi általam kezelhetetlen dolog? és úgy válnék el aznap a lánytól hogy akkor azzal soha többé semmit.
utána már hiába jönne a kiscsaj hogy bocs.. megbuktam matekból, meghalt az kutyám, rossz passzban voltam!...
hohó... öreg.. bocsi... a szakítást mi már megbeszéltük.. kérlek.. ott az ajtó.. kikísérjelek?... szia!
de ha csak beállít egy sms hozzám hogy szia, szakítottam veled...
akkor nyilván ezt is egy megbeszélés követné.
bár mondjuk egy olyan sms hogy:
bocsi találtam egy másik pasit..
na ezen nincs mit megbeszélni:D
szal erősen szitu függő:) kéne egy kicsittöbb infó:)
(és magamból indultam ki, ismétlem.)
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!