Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért félnek a fiúk kimondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek a fiúk kimondani a lányok szemébe azt hogy szeretlek, tisztán és őszíntén?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek!!! Nemmindenkire vonatkozik ugyebár, de akire mégis, az miért nem meri? :)
2009. márc. 17. 20:52
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Magamból kiindulva, vannak érzések amiket nem mondok, hanem mutatok. Így a szeretet is. Meg a férfi büszkeség :P
2009. márc. 17. 20:55
 2/13 anonim ***** válasza:
56%

[link]

Remélem ebből azt szűröd le amit én:)

(én azt szűrtem le hogy azért mert nem úgy vagyunk nevelve hogy az érzéseinket kimutassuk. F/18

2009. márc. 17. 20:57
 3/13 anonim ***** válasza:
És ez nagy baj. Nagyon sok fiúban (barátban és szerelemben is) csalódtam már azért, mert nem volt képes kimutatni az őszinte érzelmeit. Se kimondani, se gesztusokban. Nem jó doog :S :(
2009. márc. 17. 20:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Ja meg azt utálom, hogy nemlehet csak úgy egyszerűen odamenni valakihez és aztmondani hogy szeretlek és tetszel, hanem hónapokig/évekig várni kell a megfelelő helyre, időre és pillanatra, mert ha kerek-perec kimondod amit gondolsz akkor mindenki rólad sutyorog meg rajtad röhög. Szerintem azért néha feladhatnánk a büszkeségünket is ...
2009. márc. 17. 21:05
 5/13 anonim válasza:
100%
De, ha másik oldalát nézzük a dolognak, akkor a nők, miért nem képesek kimondani mit akarnak? Miért csak céloznak? Ha kérdezünk, a válasz: Nem tudom, vagy ez nem ilyen egyszerű. Nézőpont kérdése. :)
2009. márc. 17. 21:06
 6/13 Thurston ***** válasza:
Mert ez egy óriási dolog. Ha megpróbálod szavakkal kifejezni, az lealacsonyítja. Én legalábbis ezért nem szeretem túlságosan kimondani az ilyesmit.
2009. márc. 17. 21:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem, ez a célozgatást azért csináljuk mi nők, mert szeretnénk ha a férdófi viszonylag magától jönn rá valami dologra ami fontos a nőnek. A nemtudom meg azért van mert van amire télleg nemtudunk választ adni, és van amire nem akarunk választ adni. Ennél jobban nemtudom elmagyarázni. :D
2009. márc. 17. 21:13
 8/13 anonim ***** válasza:

Amint kimondjuk ezt a szót sebezhetővé válunk,és ez igaz nőkre és férfiakra egyaránt,mert vagy viszonzásra lelnek,vagy nem. S melyik büszke férfi szeretne sebezhetőnek látszani?

Én szerencses helyzetben voltam,annyira elbűvöltem a párom,hogy ő mondta ki hamarabb:D

2009. márc. 17. 21:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért, erre képtelen vagyok...egyszerűen ne megy :D
2009. márc. 17. 22:47
 10/13 anonim ***** válasza:
A következő lehetőség a sok csalódás. Lehet már nem olyan biztos magában és fél kimondani amit is érez.
2009. márc. 17. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!