Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért félnek a fiúk kimondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek a fiúk kimondani a lányok szemébe azt hogy szeretlek, tisztán és őszíntén?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek!!! Nemmindenkire vonatkozik ugyebár, de akire mégis, az miért nem meri? :)
2009. márc. 17. 20:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én belemondom a barátnőm szemébe, hogy szeretem. Ugyanis Szeretem, ő az első lány az életemben akit szeretni tudok.
2009. márc. 18. 18:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én kimerem mondani egy lánynak, hogy szeretem... :)

őszintén!

2009. márc. 18. 18:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Eláruljam babám?

1.: Nem szeret....

2.: Rajtad nem látja ugyanazt...és fél...

3.: Mi inkább ritkábban mondanánk és akkor amikor tényleg azt is akarjuk mondani, hogy olyan is legyen amilyennek szánjuk.

Ti viszont ezt kántálnátok egész nap és az értelmét is elveszitek....

2009. szept. 21. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!