Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom élőben kimondani a barátomnak, hogy "szeretlek"?
8 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretem őt, ő az első barátom, msnen és smsben minden nap leirjuk, én is és ő is, 1 hónapja írta le először, 2 hete pedig szóban is kimondta, akkor először nem is mondtam semmit csak megcsókoltam, és nagyon édesen mondja, mindig eltalálja a legjobb pillanatot, és arra vissza is mondom hogy "én is téged" de tegnap is amikor csak feküdtünk egymás mellett, nagyon szeretem, de nem tudom kimondani magamtól, hogy szeretlek..
ez miért lehet?
8 hónap alatt soha nem mondtad? szegény fiú hát mond ki!
SZERETLEK!most ebbe mi olyan nagy cucc?
Én is először így voltam! Ne aggódj, ha eléggé szereted akkor ki fogod mondani! :)
13/F
A személyes kontaktus mindig "élesebb", intimebb, bizalmasabb. Sok mindent bátrabban mondanak az emberek a másiknak írásban, mint élőszóban. Nem túl bonyolult az ok.
Benned valószínű van egy kis félsz, hogy személyesen így kiadd az érzéseidet. Nem tragédia, sok emberben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!