Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akikre sokan mondják (anyuka nagymama kivételével) hogy szépek, de még sincs barátjuk, mert félnek vagy úgy érzi senkinek sem kell?
Kort, és hajszínt is írjatok
És, hogy miért "nincs senkitek" (szerintetek)
Pl én. Nem mondom, hogy szép vagyok (inkább átlagos), de mások így gondolják. Azért nincs barátom mert nem vágyok rá.
19L/vörösesbarna (bár nem tudom ennek mi köze van hozzá xD)
sötétbarna,szép hosszú,fényes haj 25
Azért nincs vállalható kapcsolatom, mert jobbra vágytam mindig,mint ami megadatott.Ennyi.
Köszi az eddigi válaszokat
Az első szimpi
A másodikat nem teljesen értem, hogy "nem vágyik rá" de biztos meg van az oka :)
3. meg szeret válogatni [:
ma 18:28
nem gondoltam negatív dologra :) próbáltam úgy írni a választ, hogy értsd, hogy megértem, nem jött össze
Parkon, futópályán kívül nem járok el sehova, talán túl válogatós vagyok vagy csak valami miatt nem alakul ki a viszonzott szerelem. Sokáig netem ismerkedtem, kb. kapásból elutasítottam akivel nem tudtunk volna heti egyszer talizni, nem szeretnék olyanba bonyolódni amiről tudom, hogy úgysem bírnám. Időnként akad pár kivétel. :)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!