Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasabb a csaj akire hajtok, mire figyeljek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Magasabb nálam a lány aki tetszik és bár nem vagyok túl magas -174 cm - de egy törpe sem ráadásul széles vállaim vannak meg izmos is vagyok, ja és tetszem neki azthiszem csak gondolom egy valami zavarja bennem és az sem a hajam színe :/2012. jún. 17. 01:02
3/8 anonim válasza:
Hogy hajtasz rá?
Attól, hogy magasabb, még nem biztos, hogy nem járna veled szívesen. Te sem vagy egy alacsony fiú.
4/8 anonim válasza:
ne menj vele kosarazni mert bealázhat, erre figyelj oda! Bármikor ha vele vagy és meglátsz egy kosárlabda palánkot... RED ALERT! FUSS!
5/8 anonim válasza:
Fűrészeld le a magassarkú cipői sarkát. Térdeltesd le.
6/8 A kérdező kommentje:
Jó majd figyelek ezekre :/ :D
2012. jún. 17. 13:32
7/8 A kérdező kommentje:
De miért ne nézzem a melleit ? Nincsenek neki olyan nagyon ,hogy kiböknék a szemem :D Egyébként annyival azért nem magasabb ,hogy folyton azokkal szemezzek :D
2012. jún. 17. 14:05
8/8 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy valakinek még rosszabb.
Én 25 évesen 163 cm magas vagyok, úgyhogy nemcsak a magas, hanem az átlagos, sőt a velem egymagasságú lányok sem kedvelnek túlzottan. Az pedig különösen groteszk és bizarr, hogy még a 190 cm magas tehenek is magassarkút vesznek fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!