Mit tegyek, mire figyeljek?
A barátnőm(16)szűz én 18 és szilveszterkor nálam akar és kérdezte hogy mi lenne ha akkor történne meg a dolog? Én mondtam okés.
Mire figyeljek hogyan milyen póz és ilyesmikre lennék kivi( én a szüzességemet nem szűz csajjal veszítettem el szóval azért kérdezem) Légyszíves hagyjatok humor heroldok és bunkók köszi:)
Kösz
Első: jaj nagyon nevetek
szerintem a misszionárius (hagyományos) póz a leg megfelelőbb az első alkalomra.
Legyél gyengéd, finom, simogasd, legyen izgalmas előjáték, ne csak vágjatok bele, mert ha nem izgatod fel eléggé, nem fog menni, és egy életre rossz élményt hagyhat benne. Fő az odafigyelés és a gyengédség! :) sok sikert!
17/L
hát.. ezek a tippelgetések, tanácsok eléggé haszontalanok, már bocsánat mindenkitől.
kezdésnek.. mi az, hogy csináld ezt, csináld azt?
ahány lány annyi féle.
én párom pl utálná ha basztatnám a mellét vagy a köldökét(????) pózokat is tök felesleges témázgatni..
majd jön magától.. ha görcsöltök neki fájni fog neked meg potencia zavarod lesz. ennyi
Moszuke!
szerintem akkor is kell neki 1 támpont amin elindul, aztán közben úgyis változik, úgyse az lesz amit eltervezett, de 1-2ötlet jó ha van a tarsolyban :)
Én egyetértek a - normális - válaszolókkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!