Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek, mire figyeljek?

Mit tegyek, mire figyeljek?

Figyelt kérdés

A barátnőm(16)szűz én 18 és szilveszterkor nálam akar és kérdezte hogy mi lenne ha akkor történne meg a dolog? Én mondtam okés.

Mire figyeljek hogyan milyen póz és ilyesmikre lennék kivi( én a szüzességemet nem szűz csajjal veszítettem el szóval azért kérdezem) Légyszíves hagyjatok humor heroldok és bunkók köszi:)

2011. dec. 24. 22:21
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
Próbáld meg egy kalapács kezű vályog vetővel, azt ha megmutatod neki, felizgul, és lepisil!
2011. dec. 24. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
légy finom és nőies! komolyra fordítva legyél óvatos vele, legyen hosszabb előjáték, csókolgasd, simogasd előtte a testét (ne csak az arcát hanem pl mellét köldökét)...
2011. dec. 24. 22:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Pont akkor?:D Igaz, így legalább majd tud menőzni, hogy szilveszterkor vesztette el...
2011. dec. 24. 22:25
 4/11 anonim válasza:
Verd a szemére!
2011. dec. 24. 22:26
 5/11 A kérdező kommentje:

Kösz

Első: jaj nagyon nevetek

2011. dec. 24. 22:28
 6/11 anonim ***** válasza:

szerintem a misszionárius (hagyományos) póz a leg megfelelőbb az első alkalomra.

Legyél gyengéd, finom, simogasd, legyen izgalmas előjáték, ne csak vágjatok bele, mert ha nem izgatod fel eléggé, nem fog menni, és egy életre rossz élményt hagyhat benne. Fő az odafigyelés és a gyengédség! :) sok sikert!

17/L

2011. dec. 24. 23:11
 7/11 Moszuke ***** válasza:
41%

hát.. ezek a tippelgetések, tanácsok eléggé haszontalanok, már bocsánat mindenkitől.

kezdésnek.. mi az, hogy csináld ezt, csináld azt?

ahány lány annyi féle.

én párom pl utálná ha basztatnám a mellét vagy a köldökét(????) pózokat is tök felesleges témázgatni..

majd jön magától.. ha görcsöltök neki fájni fog neked meg potencia zavarod lesz. ennyi

2011. dec. 24. 23:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Moszuke!

szerintem akkor is kell neki 1 támpont amin elindul, aztán közben úgyis változik, úgyse az lesz amit eltervezett, de 1-2ötlet jó ha van a tarsolyban :)

Én egyetértek a - normális - válaszolókkal

2011. dec. 25. 11:25
 9/11 anonim válasza:
petardaval ne tagits.
2011. dec. 25. 22:14
 10/11 anonim válasza:
A lényeg tényleg csak az, hogy figyelj rá, éreztesd vele hogy szereted, plusz, az sem egy utolsó ötlet, ha eléggé ismered már, és tudod, hogy hol van a gyenge pontja (pl.:nyak, belső comb..stb). A mellsimogatás-nyalogatás nem minden lány kedvence, de egyik sem utálja, szóval az sem rossz ötlet. De előre is sok sikert :) Ja és boldog új évet.
2011. dec. 25. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!