Az első sex-nél mire figyeljek?
Hát a papírzsepi az egy fontos kellék, igen. Mellette még fontosabb kellékként említeném a fogamzásgátló eszközt.
Máskülönben arra figyelj, hogy ne zavarhassanak meg titeket, és minden legyen meghitt.
1. megszakítás nem védekezés
2. nincs 100%os fogamzás gátlás- ezért érdemes akció előtt megbeszélni a pároddal, hogy mi lesz ha esetleg becsúszik a baba (lehetsz peches)
3. ha nem vagy biztos benne, hogy pl spermás kézzel kényezteted alul vagy az ágynemű huzaton maradt sperma bekerülhet-e a méhbe... akkor inkább ezeket ne csináljátok!
4. A leányzó is szűz, akkor hívd fel a figyelmét, hogy mostantól évente kell járnia nőgyógyászhoz rákszűrésre, meg nagyobb is a fertőzésveszély nála. Ezt időben észre kell venni.
5. A többi részlet kérdés.
Lány vagy vagy fiú?
Ahogy már írték előttem, arra figyelj hogy ne zavarjanak meg titeket, tisztálkodj előtte, nem árt ha szép, tiszta fehérnemű/ruha van rajtad. A parfüm mellékes dolog, de ha teszel, akkor se sokat, ne hogy elájuljatok tőle. :D
Zene szerintem nem kell, a pzs hasznos dolog. És a legfontosabb, hogy tudjatok egymásra figyelni és bensőséges legyen az egész. Ha sikerül, akkor ne 5 perces legyen hanem mondjuk hosszabbacska. És fiúknál gyakori hogy beindulnak mint valami rakéta. Én mint lány ezt nagyon nem szeretem. Inkább lassan csókolózva közben, simogatásokkal. jahh és nem árt megkérezni hogy így jó-e meg h nem fáj-e. Esetleg pózváltásnál meg lehet kérdezni a lányt hogy hogy szeretné, de ha nem tudja akkor legyen a tarsolyban egy ötlet. Kezdésnek a misszionárius szerintem tökéletes.
Remélem elég kimerítő volt a válaszom. Ha még érdekel valami, csak kérdezz bátran!
21 L
14.46 hogy te mekkora bunkó vagy!
Ne zavarjon titeket senki, védekezzetek, fürödjetek le előtte, akár együtt is, mert ez már előjátéknak sem rossz. Parfüm a nyakra nem ajánlott, a párom szeret ott csókolgatni, nem egyszer nyalta be és szinte köpködött mert irtó keserű volt. :D
Halk zene ha van nem baj, de olyan amit mindketten szerettek és nem kell üvöltetni. Ha leengeded a redőnyt és néhány gyertyát meggyújtasz nagyon romantikus hangulatot idézhetsz.
De ami a legfontosabb. nagyon figyeljetek egymás jeleire!
Mi az ami jólesik, ami fáj, ami nem esik jól. Ez fontos.
Jó szórakozást! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!