Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin mire figyeljek oda? És mit csináljak?
Nem vagyok túl szerencsés a lányoknál ezért ha ciki ha nem nem volt még normális kapcsolatom. Most beszélgetek msn-en már picit több mint 2 hete egy lánnyal a suliból de még személyesen nem találkoztunk. Nagyon tetszik és már mondtam is neki. Írtam neki 1-2 verset is és kaptam is vissza tőle verseket. Elhívtam randira is de most érettségizik így arra kell tanulnia de megígérte, hogy utána talizunk. És itt jön a para része, hogy nem tudom, hogy mit kellene csinálnom első randi alkalmával. Mi lenne a megfelelő helyszín a randira? Esetleg vegyek-e neki valamit pl.: virágot? Meghívjam enni 1 fagyit vagy meginni 1 üdítőt? Első randi alkalmával mi lenne a legjobb téma amit fel lehetne hozni? Msn-en már elég messzire eljutottunk de ügye az nem ugyan az mint szóban. Légyszíves csak normális válaszokat írjatok mert ez eléggé fontos nekem.
Én 17. a Lány 19-lesz!!!
Köszönöm
Azért 1-2 jó tippet elfogadok, hogy mégis mit csináljak :)
Megfogjam a kezét vagy ilysmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!