Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire figyeljek az első randin?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire figyeljek az első randin? 18/L

Figyelt kérdés

Igazából még ilyen randim soha nem volt.

Most találkozunk először.

Beszéltünk már telefonon, de leginkább msn-en

Moziba megyünk egyébként.

2011. febr. 17. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is a pasira :D Aztán ugyis már ezek szerint ismered,szóval ezt mi nem tudjuk itt neked megmondani :) Amit tapasztaltál nála,hogy milyen,mikre kell figyelned stb. :)
2011. febr. 17. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:

csak arra figyelj, hogy mit mond, hogyan mondja, és érezd jól magad.

Azon ne járasd az agyad, hogy csak be ne égj vagy akármi hLyeségek.

2011. febr. 17. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
A legfontosabb, hogy LÉGY ÖNMAGAD! Lazulj és élvezd a randit. Fiatalabb koromban, mielőtt randira mentem, nagyon izgultam: "Jajj, úristen, hogy áll a hajam, mi van, ha ez lesz-az lesz, úristen biztos elszúrok valamit" - aztán elkezdtem másképp gondolkodni és bevált: úgy fogtam fel az egészet, hogy egy "kedves ismerősömmel találkozom, aki a legjobb barátnőmet helyettesíti éppen". Sok sikert kívánok! ;)
2011. febr. 17. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
A minél nagyobb terpszre. hehe
2011. febr. 17. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csak add önmagadat,ez a legjobb és legegyszerűbb!

Ha már beszéltetek akkor kicsivel könnyebb dolgotok van.

Hajrá sok sikert!

2011. febr. 18. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:

ki ötlete volt a mozis randi? Az egyik legnagyobb baklövés ami létezik.

A randi 2tökről szól, a mozizás a filmről. Vagy majd film közben összemelegedtek. Meglátod elég kellemetlen és kínos lesz a mozis randi

2011. febr. 19. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem meg a mozis randi izgalmas és romantikus,belefér egy kis összebujás de csak anyi ami közöségben nem illetlen!nem arról szól a randi hogy egymásnak esenek és ott szexeljenek vagy vmi ilyesmi..
2011. febr. 19. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!