Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire figyeljek oda az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire figyeljek oda az első találkozásnál? Lányok milyen trükjeitek, praktikáitok vannak? Fiúk véleményét is várom. Mit tartotok fontosnak az első találkánál.25/L

Figyelt kérdés
Már régen randiztam és szeretnék tuti befutó lenni.:):)
2010. okt. 5. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Engem egy lány azzal fogott meg, hogy berángatott a játékboltba. Persze én elég egyedi eset vagyok:D
2010. okt. 5. 22:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Régen rossz, ha trükkök meg praktikák kellenek... mire akarsz trükközni? Hogy milyen vagy, úgyis kiderül, hiába trükközöl.

Durva, hogy 25 éves vagy, és ennyire primitívés gyerekes, hogy azt hiszed, egy férfit trükkökkel lehet megfogni...

2010. okt. 5. 22:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Soha nem trükköztem,éppen ,ezért akarom kipróbálni.nem gondolnám,hogy primitív vagyok.
2010. okt. 5. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:

De mi a fene a trükk célja? Miért akarsz trükközni?

Ha a dugás a cél, ahhoz nem kell trükk, csak kábé széttárod a pitsádat, és megdug.

Ha a megszeretés, szerelem a cél, ahhoz meg nem vezet semmilyen trükk, trükközgethetsz össze-vissza, a személyiséged dönt, nem a trükk.

Komolyan, olyan ez a kérdés, mintha valami fogyatékos 13 éves tini pitsa tette volna fel, aki élete első randijára készül... felnőtt ember nem így gondolkodik egy randiról, könyörgöm. A személyiségedet őszintén viseld, mihez kell itt trükk?

2010. okt. 5. 22:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, hagyd.... a kérdező tipikus fogyatékos magyarpi*csa, nem érti, miről beszélsz. Nem érti, hogy ennyi idős korban már éretten kellene viselkedni, felnőtthöz méltóan.

Kérdező, neked már felelősségteljes nőnek kéne lenned, nem ilyen trükközgető hülyegyereknek. Javaslom, hogy nőj fel, különben bármerre trükközöl, a férfiak megérzik az idiótaságodat, és max dugásra leszel jó.

2010. okt. 5. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Bennetek viszont lehetne annyi, ha már ilyen fasza gyerekek vagytok, hogy leszálltok kicsit a magas lóról és megpróbáljátok megérteni. Csak izgul. A véleményt meg el lehet mondani mindenféle "hülye p*csázás" nélkül is.
2010. okt. 5. 22:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy vannak tényleg ennyire intellektuálisan 0, és rosszindulatú emberek. Ti sosem akartatok jó benyomást kelteni, most komolyan? Komolyan elvesztem az emberiségbe vetett hitem itt néha gyk-n komolyan, ilyen agysebészek vannak...
2010. okt. 5. 22:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Légy csinos,de maradj önmagad :D

A negatív véleményekkel meg ne foglalkozz.

:)

19L

2010. okt. 5. 22:47
 9/9 A kérdező kommentje:

Körülbelül azutolsó válaszadó tanácsai érdekeltek volna.

Különös,hogy egy ártatlan kérdéssel mennyire feltudtam húzni egyeseket.

2010. okt. 6. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!