Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, első randim lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, első randim lesz vele, egy netes társkeresőn ismerkedtünk meg. Mire figyeljek? Tippek? Még így nem randiztam.

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen nyilvános helyen találkozzatok, pláne, ha te vagy a lány.
2010. nov. 19. 20:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, a tömeg védelem lehet s egy semleges területről sokkal gyorsabban tudsz lelépni.

Ne légy túlöltözve mert az provokatív, ha elsőbenyomásra könnyenkaphatónak tűnsz, s a viselkedésed is legyen kicsit tartozkodó.

Akárhova mentek a te részed te fizesd, ne légy neki lekötelezve sehogyan se.

Jó ha van nállad szájspré, rágógumi ha étkeztek valahol. (persze a sprét csak mosdóban hsználd.)

Ha buliba mennétek semmiképp ne fogyassz alkoholt vagy gyanús, poharas italt miből kínálnak mivel nincs ott régóta ismert ember aki vigyázna rád. Ha erőlteti vagy gúnyol mondhatod, hogy diétázol, olyan gyógyszert szedsz vagy nemszereted.

tipp: mobilon állítsd be az ébresztőórádat fél - 1 órával a randi kezdete utánra. (pl:13ra beszéltétek meg s 13:30kor csörögjön) s hangosan legyen a mobil, legjobb ha olyan csengőhangra mint a híváskor szól. Ennyi idő alatt eltudod dönteni ha bajt érzel s úgytehetsz mintha hívnának s menned kéne.

2010. nov. 19. 21:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Húúú, nagyon profik vagytok, köszi. Igen, én vagyok a lány, vagyis a nő:), mert mindketten 30-asok vagyunk. Rendes, normális alaknak tűnik, de igazatok van, nem árt az óvatosság.
2010. nov. 19. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:06

Na ez igen!!! Ha lehetne akkor több zöld kezecskét is nyomnék neked:)

2010. nov. 19. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

Az óra beállításos telefoncsörgés jó ötlet, a többi szerintem marhaság.

Ha bolond lenne, az látszana már rajta, felteszem képet láttál róla, írt több levelet, volt chat és telefon. nagyon mellé nem lőhetsz. Buliba nem érdemes menni, egy kávézás bőven elég.

Úgy öltözz, ahogy általában öltözöl. Se jobban se rosszabbul. azt add ami vagy, ha nem azt teszed, nem fog neked jól állni.

Egy kávét egyébként bárkivel meg lehet inni, még ha gáz is a pasi, belehalni nem fogsz.

Olyan legyél mint általában, ami rád jellemző. ha hallgatag vagy, akkor ne akarj többet beszélni, ha viccelni szoktál, akkor se fogd vissza magad. a lényeg, hogy ő is el tudja dönteni, hogy te kellesz-e neki vagy nem. Ez rád is igaz.

Sok sikert :)

32/N

2010. nov. 19. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja még egy, hülyeség, hogy te fizesd a te részed. egy kávéba senki se hal bele :) a férfiaknak megalázó, ha nem engeded neki hogy meghívjon. persze fel kell ajánlani, hogy na akkor a te részedet kifizeted, de ha elutasítja, akkor köszönd meg szépen! még akkor is illik elfogadni hogy meghívott a kávéra, ha tudod hogy nem teszik a fickó.

32/N

2010. nov. 19. 21:46
 7/9 199303 ***** válasza:
huuu nekem is most lesz egy ilyen randim h neten ismertem meg a srácot. kicsit félek a dologtol de remélem minden jo lesz:) 17/L
2010. nov. 20. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem add önmagad:) Túlságosan ne öltözz ki, de azért legyél csinos. Próbáljatok meg egy olyan helyen találkozni, ahol biztos felismered és amit mindketten tudtok. És reménykedj, hogy úgy néz ki mint a képeken ;)

18/L

2010. nov. 20. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az is óvatosság, hogy semmiképp elsőre ne tudja meg a címedet. Így ha nem jön össze valamiért akkor othon nem tud zaklatni téged. Ha már többször találkoztok s úgy viszed haza bemutatni akkor az oké.
2010. nov. 21. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!