Mire figyeljek ha eljön az idő?
Tudom hgoy hülyén irtam ki a kérdésemet, de csak így engette.
A válaszolóktól kérném hogy csak értelmes válaszokat, és csak a kérdéseketválaszolják meg, kritikát nem kérek, tudom hogy gáz ha valaki 18 évesen szűz, ugy hogy lécci ne irjatok olyant, hogy "Jaj mekkora gáz vagy hogy még sose voltál csajjal", meg ilyeneket. Előre is köszönöm.
nyugicálj én is 18 évesen veszítettem el
és én is egy nálam tapasztaltabb lánnyal, szerintem a legjobb tanács amit kaphatsz az az hogy ne spilázd túl a dolgot
mármint persze ez nehéz mert azért mégiscsak először hatol be a falloszod az egyik legcsodálatosabb helyre ahova csak kerülhet, persze ez nagy dolog, de mégis ne azon gondolkozz hogy hogy kéne csinálnod, csak csináld
személyes kedvenc pózom a tengeri csillag (mikor én kiterülve fekszem, a lány pedig dolgozik rajtam ahogy akar), viszont sima misszionáriusban veszítettem el
19/F
jó kis kaland lesz, nehogy kihagyd!
hány éves a lány és mennyire tapasztalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!