Mire figyeljek majd, ha eljön az idő és megyek szülni?
Szerintem a szülés alatt nincs olyan, hogy valaki béna.
Egy cél lebegjen a szemed előtt: a babádnak segíteni, hogy minél hamarabb átölelhesd!
Mindig hallgass arra, amit a szülésznő és az orvos mondd, mert ők biztos nem mondanak hülyeséget!
Gyönyörű és könnyű szülést!
Két hete szültem. Előtte becsülettel eljártam a kórházba szülésfelkészítő tanfolyamra, elolvastam egy tucat szakirodalmat, néztem videókat. Mindent tudtam, elméletben profin ment a szülés! Aztán beköltöztem a szülőszobára és mindent pontosan úgy csináltam, ahogy mondták a felkészítőn, hogy NE! :) (Nyomás közben fejet előre, én hajtottam hátra. Levegőt benntartani én kifújtam. Stb.) Viszont ott volt velem a férjem, aki súgott és segített, meg persze a doki és a szülésznő.
Ne aggódj, türelmesek lesznek és segítenek majd! De azért persze nagyon fontos és hasznos a felkészülés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!