Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mire figyeljek majd, ha eljön...

Mire figyeljek majd, ha eljön az idő és megyek szülni?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék béna lenni,és nem szeretnék kellemetlen helyzetekbe kerülni.Mi az amire figyeljek?Hogyan tehetném könnyebbé a szülést?Mire készüljek fel?
2010. jún. 19. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem légy önmagad és hallgass az ösztöneidre. Én nem terveztem el semmit előre, minden jött magától és ez volt a legtermészetesebb.
2010. jún. 19. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a szülés alatt nincs olyan, hogy valaki béna.

Egy cél lebegjen a szemed előtt: a babádnak segíteni, hogy minél hamarabb átölelhesd!

Mindig hallgass arra, amit a szülésznő és az orvos mondd, mert ők biztos nem mondanak hülyeséget!

Gyönyörű és könnyű szülést!

2010. jún. 19. 17:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Hallass a dokira,szülésznőre,még ha számodra érthetetlen dolgokat is mondanak,bár abban a lelkiállapotban nem lesz könnyű! Ne csodálkozz ha mindenkit legszívesebben a melegebb éghajlatra küldenél..
2010. jún. 20. 10:58
 4/4 anonim válasza:

Két hete szültem. Előtte becsülettel eljártam a kórházba szülésfelkészítő tanfolyamra, elolvastam egy tucat szakirodalmat, néztem videókat. Mindent tudtam, elméletben profin ment a szülés! Aztán beköltöztem a szülőszobára és mindent pontosan úgy csináltam, ahogy mondták a felkészítőn, hogy NE! :) (Nyomás közben fejet előre, én hajtottam hátra. Levegőt benntartani én kifújtam. Stb.) Viszont ott volt velem a férjem, aki súgott és segített, meg persze a doki és a szülésznő.

Ne aggódj, türelmesek lesznek és segítenek majd! De azért persze nagyon fontos és hasznos a felkészülés!

2010. jún. 21. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!