Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap megyek beültetésre....

Holnap megyek beültetésre. Hogy fog ez zajlani? Mire figyeljek?

Figyelt kérdés
4 kicsi embriónk lett, aminek nagyon örülünk és közülük fognak visszaültetni holnap. Hogy fog ez zajlani? Fájdalmas lesz? Engem a leszívás is megviselt kicsit. Beültetés után egyáltalán nem szabad felkelni? Buta kérdés, de ha nekem mondjuk abban a 4 órában pisilnem kell? Nem gond, ha felkelek? Az Utrogestant be kell reggel tenni? Hogy szokott ez lenni?
2010. aug. 11. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, csak a saját példámat tudom neked leírni. Nekem Debrecenben a klinikán csinálták. Hármat ültettek vissza. Bementünk reggel,adtak egy hálóinget, majd megmutatták mikroszkóp alatt őket:) azután fel a vizsgáló ágyra..egy pillanat alatt visszarakták..azután odatoltak egy gurulós hordágyat..meg se mozdulhattam hasra átfordítottak rá, ezután áttoltak a másik helységbe, örzőbe..egy döntött ágyra..fejem lejjebb volt mint a fenekem és hason kellett feküdni, de nekem nem négy óráig csak kettőig, pisilnem szerencsére nem kellett de nem is igen engedték volna. Letelt a két óra, én még nem akartam felkelni de rám parancsoltak, hogy nyomás haza..taxi és hazazötyögtünk..utána még én két napig pihengettem de utána minden ugyanúgy ment mint előtte...nekem sajna az akkor nem sikerült..tudtam is ,hogy nem fog..mivel nekem hétvégére volt olyan osztódási stádiumba, hogy be kellett volna ültetni a biológus nő szerint de a doki nem jött be hétvégén és így csak hétfőn volt a beültetés..nem is maradtak meg...már nem bánom..mert rá három hónapra természetes úton teherbe estem úgy, hogy magas volt a prolaktinom, túlsúly..és a férjemnek alacsony volt a spermaszáma..azóta egészséges kisfiút szültem. Nagy drukk holnapra és ne idegeskedj!!!!! Minden rendben lesz.
2010. aug. 11. 10:59
 2/4 A kérdező kommentje:

gratulálok a kisfiúhoz! ez igazán pozitív példa!

köszi a bíztatást!

ideges nem vagyok, csak éppen szárnyalok. ez is fantasztikus, hogy idáig eljutottunk....

reméljük minden rendben lesz!

minden jót nektek!

2010. aug. 11. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Köszi:) Ja és nem fájt a visszaültetés..felszívta valami nagy tűvel és azzal rakta be őket , nem éreztem semmi erős fájdalmat csak egy kis kellemetlen feszülést, de az semmi :) Majd értesíts pár hét múlva , hogy, babás vagy:)
2010. aug. 11. 11:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk kapsz szobában helyet, majd vársza sorodra, először a biológus behiv, megmutatja őket és megkérdezi, mennyit szeretnél beültettetni. Utána be a mútőbe, ott felfekszel az ágyra és egy szondát vezetnek fel (egyáltalán nem fáj) és azon keresztül felhelyezik az emberiókat, ott helyben UH-n megmutatják a pöttyöt, amit látni. Átemelnek hordágyra, be a szobába, nem kelsz fel 4 órát. Pisilni előtte szaladj el.

4 óra után hazamehetsz, ha lehet, az autóban is minél jobban dőlj el. Nálunk 3 hét fekvést javasolnak. Én be is tartottam mindig, mindkét esetben a harmadik beültetés volt sikeres.

A leszivással ellentétben itt nem lesz fájdalom, nyugodj meg.

2010. aug. 11. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!