Mi van akkor ha az alhasam kemény, folyton szédülök tesztek eddg mind negativak lettek az a 2 teszt dokinál már voltam szerinte nem talált semmit de azt mondta figyeljek hasilag nö pedig már alig eszem most mi van akkor?
na akkor mégegyszer :
a multkor voltam dokinál mert 3 napos volt csak a bajom errw azt mondta ö nem lát de figyeljek lehetek babás is erre most meg 11 . én jött meg 20.a helyet és addigra el is mult 18 án elöször sötét barna volt azt világos barna keverve a rózsaszinel . na már az is fura h hamarabb jött mindig 20. án jön bő egy hónapja szédülök ha hirelen felálok vagy kávét iszom vagy valami most meg hizom de csak hasra és fenékre pedig2 hete alig eszem a hasam meg tök kemény föleg ott lenn estére forró lesz a hasam mindtha ott lennék lázas
mikor teszteltél utoljára?
lehet csinálnod kéne egyet.
Szia!
Szerintem ez hormonproblem, keress endokrinológust, ha nem akarsz folyton idegeskedni, ő egy vérvételből megmondja neked a tutit, és nem találgat, mint a nődokik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!