Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik a csaj, mit tegyek? 19/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a csaj, mit tegyek? 19/F

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik. 2 évvel fiatalabb nálam,de tényleg nagyon szép fb-n nincs olyan képe amin minimum nincs 100 lájk , és tényleg semmi ribancos képe nincs fent , nem is az , meg a lájkokat se kéregetés árán szerezte. Csak látásból ismerjük egymást meg néha beszélgetünk fb-n. Az egyik lány barátnőm megtudta tőle hogy helyesnek tart. De facebookon sem ír rám soha , ha én írok neki akkor sem túl bőbeszédű , pedig nem egy visszahúzódó félős csaj. Ez így nem túl jó hogy nem tudom hogy akar e vagy sem. De csak úgy rákérezni sem akarok mert ha nemet mond , akkor annál még a tudatlanság is jobb! Bár ha igent mond... DE HA NEMET?! segítsetek , mit tegyek?! 19/F

2012. jún. 16. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Kerülj közelebb hozzá és hívd el valahová...jobbat nem tudok.
2012. jún. 16. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Írj rá, ennyire egyszerű! Nem kell ezt túlpörögni... Ha visszautasít, lesz más. És ne hidd, hogy nem éltem már át!
2012. jún. 16. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézd, ha nem hívod el sose fogod megtudni... másrészt a lányok sokszor olyanok, hogy csendesebbek, visszahúzódóbb lesznek abban a férfi társaságában akik tetszik nekik.
2012. jún. 16. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nemet mond, akkor nincs semmi. Nem jobb annál a tudatlanság. Ha meg igent mond akkor jól jártál.
2012. jún. 16. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!