Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok hamar ráunnak a jó pasikra vagy ez mitől van?
Szia!
Igazából fogalmam sincs mi bajuk van a lányoknak veled.. Én szörnyen tudnék neki örülni néha ha a barátom felhívna esténként jó8-et kívánni, vagy a munka mellett szakítana rám egy kis időt. Megértem hogy sok a dolga, de igazán megtehetné és még (nem kérem hogy teljesen) de egy kicsit lemondhatna a barátairól is.
"Szerintem meg a pasik is hamar ráunnak a jó csajokra. Nehéz ebben logikát találni."
Női logika...
hány éves vagy?
sajnos most én is ilyen vagyok, mert ez a fiatalsággal jár. tudom, hogy pár év múlva két kézzel kapkodok majd egy olyan fiúért, amilyen az előző barátom volt. szinte ugyanezt csinálta, de nekem már sok volt.
tizenévesen a romantika és a töménytelen mennyiségű édes gesztus szerintem sok egy lánynak. ebben a korban inkább olyan fiúval jönne össze legtöbbünk, aki foglalkozik velünk, heti 3-5ször találkozni akar, viszont rengeteget lehet vele nevetni és van közös téma is. aki néha olyanokat szól be, hogy megsértődök, de a többi esetben vicces és jó, hogy húzzuk egymás agyát...
majd pár év múlva igen, ilyen romantikus fiút szeretnék, aki törődik velem minden nap, minden este és sokszor eszébe jutok. de nem most. szerintem amúgy sem a hosszú kapcsolatokról szólnak ezek az évek, bár nem mondom, hogy nem lennék benne, egy olyan fiúval, mint amilyet leírtam az imént
16L
ja és az, hogy te jó pasinak titulálod magad, az egy dolog. de a lányok is így vannak vele? nem vagy közben unalmas? mindig tudtok beszélgetni? hagyod érvényesülni a barátnődet melletted?
szerintem ezeken gondolkozz el! 7. voltam
6odiknak: köszönöm a választ :D próbálok akkor inkább ilyen lenni és majd 18 visszaveszem régi énem.
7ediknek: Bevallom ez egy kicsit egós volt a részemről hogy jó pasinak neveztem magam. Miután szakított velem egy pár olyan csaj aki azért hagyott el mert unalmasnak tartott, megkérdeztem tőlük hogy amúgy untattam őket? És a mindegyiktől ugyan azt halottam: Rendes meg jó srác vagy csak unalmas volt már egyszerűen a kapcsolatunk, semmi ujjat nem mutattál. Járok ki haverokkal, sportolok szinte mondhatni mindenkivel jóba vagyok bulizni is tudok csak nem vagyok az a vad állat típus aki minden második nap részeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!