Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 165cm-esen lehet esélyem egy 160 esetleg velem egy magas ( vagy alcsony:D) lánynál?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és sajnos csak 164-165 cm magas és sajnos már nem fogok nőni, röntgen alapján mondta egy doki.2012. jún. 17. 14:44
41/44 anonim válasza:
Nem a lópikulát nem, ezer oka lehet, hogy komplexusos. Hogy csak egyet mondjak: például azt hiszi, hogy kicsi a farka (még az is lehet, hogy valójában nem). Pont elég, hogy hazavágja egy pasi önbizalmát. Teljesen mindegy, hogy mitől vagytok komplexusosak, ezt messziről meg lehet érezni, és menekülünk előle.
25/N
42/44 anonim válasza:
Abban igazad van, h a kis farka miatt is lehet komplexusa, viszont azt nem érzitek meg (legfeljebb ráfogjátok, amikor valójában azért nem kell nektek vki, mert csúnya). Ha a fent említett paraméterekkel rendelkezik egy srác, akkor hiába bármilyen komplexus, bukni fogtok rá, egészen addig, amíg meg nem látjátok a szerszámát.
43/44 anonim válasza:
Nyilván olyan gyakran voltál már nő, hogy tudod, hogy mit szúrunk ki és mit nem. Egy komplexusos pasit a terem túloldaláról felismerek. Legfeljebb ránézésre nem tudom megmondani, hogy miért az, de hidd el nekem, hogy ezt látni. És azt is, hogy ha nem izgat a magasságod, akkor a nők többsége észre sem veszi. Csak azért kerültök hátrányba emiatt, mert beképzelitek magatoknak, hogy ez hátrány. Ez a Pygmalion-effektus.
25/N
44/44 anonim válasza:
Nem voltam még nő, viszont biztosan többet csajoztam, mint te, és állíthatom, h minden nőnél kizáró ok, ha a srác alacsony, v csúnya az arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!