Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarhatja az egy nőt, ha a párja bevétele ugyan magas, luxus életet tud teremteni a családjának, de mindezért nem kell dolgoznia?
Sok vállalkozást megörököltem, azokból mindig ömlik havi 1-2 millió a bankszámlámra, de tulajdonképpen egy léhűtő vagyok. 22 éves leszek most.. ilyen korban a többiek már melóznak vagy végeznek valami egyetemet. Őszintén szólva nincs kedvem tanulni, dolgozni meg mégannyira sincs. Egyszer vettem a fáradtságot és felnéztem egy álláshirdető oldalra.. de olyan munka amit végzettség nélkül lehet csinálni, az mocskos proli meló.. 70ezer minimálbérért és még könyörögni is kell hogy megkapd az állást, milyen gáz már. Szal az ilyen sz*rér-hugyér munkák kilőve, nem is beszélve arról hogy lusta vagyok az ilyesmihez, nomeg nem proletár családba nőttem fel.
De teszem azt ha egyszer pl. gyerekeim lesznek, nem lesz negatív példa egy semmittevő apa? Az oké hogy elmegyek otthonról és a hobbimnak élek, de azért előbb utóbb kiderülnek a tények.
Engem már a modorod is zavar, biztos nem jönnénk ki jól. Én - ha ilyen anyagi helyzetben lévő párom lenne - biztos dolgoznék, mert küldetéstudatos vagyok. Nyugodj meg, ez a küldetéstudat sem jobb, iszonyat idealista vagyok, arra is könnyű ráb*szni...
Javaslat: Tudod mire költsd a pénzed (egy részét)? Keresd meg önmagad! Ez igazából a te bajod, hogy még a megfelelő háttérrel sem talál olyat, ami nagyon fontos lenne. Kezdj el keresgetni, utazgatni, leld meg önmagad - iszonyat közhely, de hidd el, sokat jelentene. Utána már a jövedelmed is megfelelően tudnád kezelni, és kényelmesen költhetnél a hobbijaidra, pl. rájöhetsz, hogy rajzolni szeretnél, vagy ha van szépérzéked, lehetsz pl. belsőépítész. Tanulj olyat, ami érdekel, ilyen biztos van. Ha nem sportolsz, kezdd el azt (is). Tulajdonképpen bármi. :)
Aztán ha gyermekeid lesznek, lesz egy olyan apukájuk, aki megtalálta és ismeri önmagát, és ez (is) jó.
Bocs a kitérőért, de fontosnak éreztem. :)
22/L
Figyelj, csak egyszer tudd meg milyen az, hogy valaki azon parázik, hogy ki tudja-e fizetni a csekkeit havonta. MI most így vagyunk, anyám, apám keményen dolgozik azért a kevés pénzért, ami épp elég a számlákra és kb. semmi új ruha vagy egyéb csilli villi cuccra nem telik, autónk sincs, többb éves ruhákban járunk. Én és tesóm is diákmunkában döglődünk a szánalmasabb kevés pénzért és vért izzadunk minden egyes forintért, ami bejön.
Csak egyszer tapasztald meg és mindjárt fogod értékelni az életed!
Azon a "púp vagy az ország hátán" kommenten szakadtam xD
Szerinted mennyire érdekel hogy előrébb vigyem az országot?
Egy olyan országot aminek még egy normális focicsapata sincs és ki sem jutott az EB-re? Felőlem le is szakadhat az egész kóceráj :D
19:41
Kicsit sem ertesz a penzugyekhez , fogalmad sincs minek milyen hatasai vannak.
Ha tenyleg orokoltel ilyen vallalkozasokat : kezdj el tanulni ,mert jelenlegi ertelmi szinteddel par ev alatt minden elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!