Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye kérdés lesz, de foglalkoztat, párommal kapcsolatos?
Figyelt kérdés
A párom 35 éves, másfél éve vagyunk együtt. Aranyos, imádom és tudom hogy ő is szeret. De nem is ez a kérdés...
Hanem, ha valakivel beszél telefonon (közös ismerősünk), és annak azt mondja, hogy mindjárt visszahívjuk, akkor az azt jelenti, hogy tényleg összetartozunk és nincs én + te, hanem már "Mi" vagyunk??
Vagy csak kombinálok???
A lényeg, hogy ezzel azt érezteti, hogy egyek vagyunk?
KÖszi a válaszokat. És bocs a hülye kérdésért. :D
25/N
2012. jún. 22. 10:36
11/11 anonim válasza:
Ennyi idősen hogy kérdezhetsz ilyen hülyeséget? :)
Nyilván, ha egy pár vagytok, utalhat rátok úgy egy beszélgetés során, hogy mi, mert rövidebb, mintha azt mondaná, "Mari meg én", érted...
Ettől még jobb esetben két egész embernek számítotok, nem egy összenőtt valaminek.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!