Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülye kérdés lesz, de foglalko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye kérdés lesz, de foglalkoztat, párommal kapcsolatos?

Figyelt kérdés

A párom 35 éves, másfél éve vagyunk együtt. Aranyos, imádom és tudom hogy ő is szeret. De nem is ez a kérdés...

Hanem, ha valakivel beszél telefonon (közös ismerősünk), és annak azt mondja, hogy mindjárt visszahívjuk, akkor az azt jelenti, hogy tényleg összetartozunk és nincs én + te, hanem már "Mi" vagyunk??

Vagy csak kombinálok???

A lényeg, hogy ezzel azt érezteti, hogy egyek vagyunk?

KÖszi a válaszokat. És bocs a hülye kérdésért. :D

25/N

2012. jún. 22. 10:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hülye vagy...
2012. jún. 22. 10:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem amugy egy 100 évessel kéne összetartoznod,mert ez a 10 év nagyon kevés.
2012. jún. 22. 10:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy hülye kérdés lesz... :D Én szóltam.. :D
2012. jún. 22. 10:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy más esetekben is a királyi többest használja!? Ebben az esetben nem jelent semmit. De inkább csak kombinálsz, szerintem nem ettől lesztek egy pár.
2012. jún. 22. 10:40
 5/11 anonim ***** válasza:
azt mondod, hogy a párod... Hát, ha az nem pedig alkalmi partner, akkor ez miért kérdés? nyilván ős is tudja, hogy a párod...
2012. jún. 22. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt jelenti,h szeret,társaként tekint rád.
2012. jún. 22. 10:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Azt írod, hogy másfél éve együtt vagytok. Akkor most nem értem a kérdést. Nagyon sok mindent várhatsz el tőle.
2012. jún. 22. 10:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Komolyan nincs jobb dolgod mint ilyeneken agyalni? Mindjárt 35 leszek de agyérgörcsöt kapok ezektől az "óriási" gondoktól. Veled van? Igen - nem. (a nem kívánt törlendő) Nem bonyolult.

Amúgy nőknél ez a túlkomplikálási készség ez korfüggetlen?

34 F

2012. jún. 22. 11:46
 9/11 Dottorre ***** válasza:
Kombinálsz, mert nő vagy. És miért ne gondolnád, hogy egy 35éves pasi másfél év után nem érzi úgy ,hogy egyek lennétek?? Én pár hónap után 25évesen is így éreztem, és érzem a mai napig a párommal, és ez így normális!
2012. jún. 22. 11:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Tudathasadásos személyiség.
2012. jún. 22. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!