Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vonjam magamra egy srác figyelmét (szépségtrükkökkel is kapcsolatos)?
Van a suliban egy srác. Egy évvel idősebb nálam. A sulinkban gála lesz, és egyik próbán ők is ott voltak, és szemeztünk. Kicsit játszottam a tekintetével. De ezen kívül más nem volt. Hogy vonjam magamra a figyelmét? Az a gondom, hogy karikásak a szemeim, szemüveges vagyok, lapos és nagyon hamar zsírosodó a hajam. A lapos hajjal azért van bajom, mert az arcom szögletes, és csak úgy tudom ellensúlyozni, ha dús hatású a hajam. Próbálom úgy szárítani, de a nap végére ugyanúgy lapos. A karikás szemeimet örököltem is, de míg nem voltam szemüveges, nem voltak ennyire sötétek a karikák. Sajnos a szemüveg ki is emeli őket...
Tudnátok valami tippet adni, hogy ezeket hogy tudnám megoldani?
Én is szemüveges vagyok és megértem a problémádat.
Essence-stay natural terméket használom. Egy ceruza alakú korrektor tulajdonképpen. Nagyon jól lehet vele bánni, könnyű kezelni és hatásos is. Kb 600ftért tudsz venni a rossmannban.
Az én hajamat naponta kell mosni sajnos, mert nagyon csúnya lesz már estére, nemhogy másnapra.
Ha teheted reggel moss hajat és használj a hajtípusodra való sampont, balzsamot, hajszeszt. A balzsamra meg figyelj, hogy miután leöblítetted, moss még egyszer hajat samponnal. nekem így beváltak.
esetleg vegyél egy új melltartót, vagy felsőt. nekem ezek valahogy emelik az önbizalmamat, ha új ruhában vagyok:) mosolyogj sokat rá:)
16L
2# nem mindenki engedheti meg magának a kontaklencsét+sok vele a macera is. a szemüveget meg felveszed felkelés után és lámpaoltáskor leveszed.nem kell vele foglalkozni. ha valakinek amiatt nem tetszem csak, mert szemüveges vagyok, akkor köszönöm, nem kérek belőle!
a haj meg nehéz ügy, mert van akinek tényleg zsírosodik és nem lehet vele mit csinálni
Szemüvegesnél ott a pont! :)
Szemüveggel nincs tulajdonképp bajom, igazán a hajam meg a karikák amik zavarnak.
Szia!Én a hajamat úgy szoktam behullámosítani, hogy teszek a még félig nedves hajamra hajhabot és úgy száírítom meg, hogy közbe formázom.
Karikás szemen egy kis korrektor, alapozó tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!