Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés
beleszerettem egy 9 évvel idősebb fiuuba :( nagyon szeretem :( már kezdtem elfelejteni, de a multkor megint táncoltam vele, és újraéledtek bennem az érzések :( mit tegyek? 15/L

2012. ápr. 12. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Hagyd.
2012. ápr. 12. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Ő viszonozza a közeledésedet egyáltalán valahogy? Komolyan vesz?
2012. ápr. 12. 19:32
 3/6 A kérdező kommentje:
igazából nemtudom mert az megvan hogy minid megölel meg ilyenek,de igazából nem hinném hogy jelent valamit... :/
2012. ápr. 12. 19:35
 4/6 anonim válasza:

Az én véleményem, hogy ha tényleg szereted, akkor ne hagyd futni. Én (16/l)az általános ikolás tesitanáromba szerettem bele.. több mint fél évembe telt, míg őt is elkezdtem érdekelni, bár neki volt akkor már egy 10 éves kapcsolata..májusban már találkozgattunk titokba. Csókolóztunk, pettingeltünk..stb. Ahogy elballagtam az enyém lett. Azóta már eltelt több mint 1 év. Itt lakik nálunk, stb. Én kellemeset csalódtam a saját történetemben..:)

16/L

2012. ápr. 12. 19:43
 5/6 csillogócsajszi43 ***** válasza:
ez nehéz helyzet, velem is történt ilyen régebben. Ha tényleg sokat jelent neked akkor tudd meg az igazságot valahogy...valamikor kockáztatni kell, vagy örökké elveszitheted! remélem ez valamennyire hasznos volt :)
2012. máj. 4. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
abban semmi rossza nincs ha 9 évvel idősebb.édesanyám és édesapám között 13 év van!ugy láttam azt irtad h megölelt:hát mikor megölel akkor te is csináld azt :Dmeglátod hamar összejöttök ha te is akarod...sok sikert!!!:)(ha tényleg szereted)
2012. máj. 5. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!