Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vonjam magamra egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vonjam magamra egy srác figyelmét (szépségtrükkökkel is kapcsolatos)?

Figyelt kérdés

Van a suliban egy srác. Egy évvel idősebb nálam. A sulinkban gála lesz, és egyik próbán ők is ott voltak, és szemeztünk. Kicsit játszottam a tekintetével. De ezen kívül más nem volt. Hogy vonjam magamra a figyelmét? Az a gondom, hogy karikásak a szemeim, szemüveges vagyok, lapos és nagyon hamar zsírosodó a hajam. A lapos hajjal azért van bajom, mert az arcom szögletes, és csak úgy tudom ellensúlyozni, ha dús hatású a hajam. Próbálom úgy szárítani, de a nap végére ugyanúgy lapos. A karikás szemeimet örököltem is, de míg nem voltam szemüveges, nem voltak ennyire sötétek a karikák. Sajnos a szemüveg ki is emeli őket...

Tudnátok valami tippet adni, hogy ezeket hogy tudnám megoldani?

2012. ápr. 13. 18:06
1 2
 11/16 Normálisvagy? ***** válasza:

Van hajcsavaród vagy hajsütő vasad? Mert én úgy szoktam, hogy besütöm hajsütő vassal és rakok rá hajlakkot, nekem elég tartós, és dúsabb hatása is van!

Karikás szemre egy kis alapozó+korrektor! De szerintem ezt a dolgot nem veszik annyira észre a pasik, vagyis nem hinném, hogy a normálisabb fajtát zavarná, attól még lehet szép, bájos arcod!

Hogy vond magadra a figyelmét? nehéz, de semmiképpen sem úgy, hogy az jöjjön le az egészből, hogy feltűnési viszketegséged van! Mosolyogj sokat, legyél természetes, és az sugározzon rólad, hogy pozitív vagy! Keresd a tekintetét...

A szemüveg meg állhat jól is, ha bejössz neki akkor szemüveggel vagy az nélkül is tetszeni fogsz neki! :)

Én drukkolok!

2012. ápr. 13. 19:00
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen, normális vagyok! (jó név) :D

Igen van, de hamar kijön belőle, hiába van rajta két kiló hajhab, és három kiló hajlakk... Nagyon fényes hajam van, de sajnos elég macerás. Göndöríteni nem igazán tudok. Sötétszőke hajam van egyébként, nagyon kellemes színű, én szeretem a színét. Csak a zsírosodás meg a lapulás a gond.

Egyébként a szám vastag, azt is nagyon szeretem, csak a karikákhoz "nem mutat jól". Na de mindegy, nem kritizálom magam.. :) Beleadok mindent, aztán meglátjuk... Köszi szépen! :)

2012. ápr. 13. 19:05
 13/16 Normálisvagy? ***** válasza:

Na, akkor a szádat ki lehetne hangsúlyozni, most itt nem a piros/bordó rúzsra gondolok, hanem valami kis szép szájfényre! Ja, meg mondjuk nem tudom, hogy hogyan öltözködsz, de ha kicsit sportosabban, akkor mondjuk felvehetnél nőcisebb ruhákat is!

[link]

[link]

Hátha segít valamit a hajproblémán! :)

2012. ápr. 13. 19:20
 14/16 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi! :)

Szerintem elég nőcisen öltözök. Szoktam cicagatyát, csőnacit, farmert hordani. Szeretem a szoknyákat. Gombos kabátom van stb. A sportosabb darabokat nem is nagyon szeretem.

A szájfényt tuti kipróbálom. :) Köszi!

2012. ápr. 13. 19:25
 15/16 anonim válasza:
Szia. Ha még aktuális a dolog akkor írok pár dolgot hátha tudok segíteni. :) Én a hajadra azt ajánlom, hogy este moss hajat és ne szárítsd meg. Reggelente én általában ilyenkor göndör hajjal ébredek:D. Ha mindenképpen megakarod szárítani akkor úgy szárítsd, hogy hajolj le és alulról szárítsd a hajad:) A karikákra én is alapozót ajánlanék. Remélem tudtam segíteni:))
2013. jan. 23. 15:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát már nem aktuális, de azóta kicsit jártasabb lettem ezen a téren. Alapozót használok, és úgy szárítom a hajamat, ahogy írtad.. De sajnos úgy sem jó. A Syoss szilikonmentes samponját használom, az nagyon jó ad egy alap tartást a hajamnak, de sajnos valami mindig lehúzza. Nem tudom, hogy hogyan lehetne dúsítani..
2013. febr. 1. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!