Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt párom azzal fenyeget,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt párom azzal fenyeget, hogy ha nem megyek vissza hozzá, öngyilkos lesz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már nem szeretem, teljesen kiábrándultam belőle, és mindez az ő hibája, mert sosem foglalkozott velem, nem segített semmit, nem beszélgettünk, neki csak a motor meg a számítógép létezett. 2 évig tűrtem, és próbáltam visszafordítani a dolgokat, de nem sikerült, sőt én ugy gondolom, hogy ő már orvosi eset a játékfüggősége miatt.

Szakítottam vele, kb. 2 hete. Azóta mindennap hívogat, nem hagy békén, és fenyegetőzik. Mit tegyek? De nem akarom, azt sem, hogy tényleg tegyen valami kárt magában.

2009. júl. 6. 16:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia.

A megoldás az, hogy mostantól nem magyarázkodsz neki és határozottan kijelented, hogy vége.

Te már nem akarsz vele lenni.

Ne menj bele meddő vitákba, mert egy ilyen emberre nem hatnak az észérvek.

Egyszerűen megijedt, hogy elveszít, mert eddig természetesnek vette a jelenléted.

El fog múlni.

A te dolgod csak az, hogy következetes legyél.

Ha felhív mindíg ugyanazt mond.

-Vége. Te már nem akarsz vele lenni.

Ha magyarázkodsz akkor továbbra is meg akar győzni az igazáról és nem hagyja abba.

Sok sikert.

ui: ha zaklatásba megy át a dolog akkor ne félj segítséget kérni.

2009. júl. 6. 17:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Azé vigyázzni kell az ilyen fenyegetős tagokkal, mert vannak annyira hülyék és megteszik... egyik ismerősőm barátja volt olyan kedves és sikeresen megtette nem csak fenyegetőzött... orvos kell ide-.-
2009. júl. 6. 17:43
 13/13 anonim válasza:
Aki azzal fenyegetőzik ,hogy öngyilkos lesz pont az nem teszi meg!
2009. júl. 6. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!