Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt párom azzal fenyeget,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt párom azzal fenyeget, hogy ha nem megyek vissza hozzá, öngyilkos lesz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már nem szeretem, teljesen kiábrándultam belőle, és mindez az ő hibája, mert sosem foglalkozott velem, nem segített semmit, nem beszélgettünk, neki csak a motor meg a számítógép létezett. 2 évig tűrtem, és próbáltam visszafordítani a dolgokat, de nem sikerült, sőt én ugy gondolom, hogy ő már orvosi eset a játékfüggősége miatt.

Szakítottam vele, kb. 2 hete. Azóta mindennap hívogat, nem hagy békén, és fenyegetőzik. Mit tegyek? De nem akarom, azt sem, hogy tényleg tegyen valami kárt magában.

2009. júl. 6. 16:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát nehéz eset..

Ha van 1 közös barátotok akkor szolni kéne neki h beszéljen a volt pasiddal és mondja meg neki h ha tényleg öngyilkos lesz akkor nem csak te fogod nagyon rosszul érezni magad, hanem még a családja is szenvedni fog miatta!

2009. júl. 6. 16:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A legundorítóbb dolog a manipulálás!! Fúj de egy féreg,már ne haragudj. Ne foglalkozz vele, ez zsarolás, és tudja,hogy te megsajnálod. Ha hülye,tegye meg, akkor meg is érdemli. De ne a Te lelkeden száradjon! Nem Te tehetsz róla. Ne hagyd magad, légy erős!! Egyébként nem fogja megtenni,hidd el. Kicsit hisztizik majd, meg sír, fenyegetőzik és abbahagyja. Nekem is így volt az egyik barátommal...azt mondta,nem érdekel,ha hülye,tegye meg. Azóta van más barátnője..Ne hagyd magad!!!!

21/L

2009. júl. 6. 16:53
 3/13 anonim ***** válasza:

szimplán csak zsarol

illetve neked kell tudnod 2 év után, hogy ez zsarolás, vagy tényleg meg fogja tenni, ha más nem azért, hogy büntudatod legyen egy életen át, ami bizony meg is lesz, ha megteszi

hívd fel a családsegítő szolgálatot, az ingyenes, és kérj tanácsot. ott profik ülnek, nem egy ilyen esetük volt már

2009. júl. 6. 16:54
 4/13 anonim ***** válasza:

Talán nem most kellene hülyeséget beszélnie...eddig ott voltál neki,nem volt jó!

Most akkor mit akar??Nem most kéne kapáloznia utánad!!

Állitsd le!!

Aki tényleg öngyilkos akar lenni,az nem mondja ki,csak megteszi!!

Ha nem szereted,akkor semmiképp ne menj vissza hozzá csupán sajnálatból!!!!

2009. júl. 6. 16:56
 5/13 anonim ***** válasza:

dehogynem mondja ki

ezt a baromságot

miért ne mondaná ki? hány éves az exbarátod?

2009. júl. 6. 17:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg kimondja...ki kell rúgni alóla a sámlit:D
 7/13 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy eddig abszolút nem foglalkozott velem, volt, hogy nálunk volt egész hétvégén, abból alig beszéltünk 10 percet (komolyan!), mert csak gépezett, és hiába mondtam neki, hogy nem lesz jó vége, és egyszer elég lesz ebből, azt hitte viccelek. Most meg nem akarja elhinni, hogy már késő akármit is tennie, mert én lezártam magamban a dolgot. Inkább egyedül, mint így egy kapcsolatban. Az a baj, hogy már egy párszor eljátszotta velem, hogy megváltozik ,csak ne hagyjam el. Persze mindig csak 3 napig tartott a változás...
 8/13 A kérdező kommentje:
ő 26 éves, én 25 vagyok.
2009. júl. 6. 17:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Ha engedsz ennek a zsarolásnak, csak rosszabb lesz minden, mint volt, tudni fogja, hogy célba érhet ezzel. Ne aggódj amiatt, hogy öngyilkos lesz, úgysem teszi meg, csak téged fenyeget. Amit még javasolnék, az két nagy pofon, vagy egy pohár jeges víz a képére, hogy kicsit magához térjen. Utána meg ne is törődj vele.
2009. júl. 6. 17:03
 10/13 anonim ***** válasza:

ha 15-16 éves lenne, azt mondanám van esély rá, hogy öngyilkos legyen, így kevésbé

nem kell a zsarolásával foglalkozni, visszafogadni meg pláne nem

azt kell eldöntened tényleg megteszi-e

ha látsz rá esélyt, akkor amint irtam családsegítők, ingyenes, csak egy telefon, veszteni nem vesztesz vele semmit

2009. júl. 6. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!