Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből még komolyabb ugye?
egy ideje ismerek egy srácot. eléggé megkedveltük egymást, jól elszoktunk beszélgetni. hétvégén együtt voltunk. nála aludtam. nem keritetünk túl nagy várat a dolognak, csak egyszerűen jól éreztük magunkat együtt. beszélgettünk arról h mi lesz később, de azt mondta h ezt úgyis az idő dönti el h komolyabb lesz e vagy nem. tetszek neki ezt tudom mert elmondta és ő is nekem. csak nem vagyunk vár tinik. elég óvatosan állunk a kapcsolathoz. minden nap beszélgetünk szinte, de még csak egyszer találkoztunk. ha találkozunk még akkor akár ebből lehet még egy komoly kapcsolat is ugye?
én 20/L ő 26/F
még úgy is h már lefeküdtünk egymással ?
meg amikor sétáltunk és aki kívülről látott minket az tuti h egy szerelmes párnak gondolt mert összebújtunk csókolóztunk pedig még egyikünk sem szerelmes. az még korai lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!