Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexuális vonzódást érez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális vonzódást érez csak. Ebből lehet komolyabb kapcsolat?

Figyelt kérdés

Újra kibékültünk a volt párommal, 3 évig voltunk együtt és régen azért szakítottunk mert már nem volt belém szerelmes és még élni akart.

Most megint találkozunk, de csak szex van közöttünk. ő csak szexuális vonzalmat érez, és nem érzi azt amit régen . Én ennek is örülök mert régen már mint nő se nagyon érdekeltem, most meg totál rám van kattanva.

Szerintetek ebből lehet komolyabb?

Szex alapú kapcsolatból lehet komoly kapcsolat?

Ismertek ilyen sztorikat? Esetleg ilyen párokat?

Belém szerethet újra ?

Mit tegyek hogy visszakapjam e lelkét is?

Segítsetek, sűrgős!

2010. aug. 19. 23:06
 1/5 anonim válasza:
Bármennyire is fáj... ne hagyd magad kihasználni ! Szerintem érzelem is kell a szexhez..:)
2010. aug. 19. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:

nesze neked vonzódás,nézd meg egy hogy járt a vonzódás matt

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

menekülj,amig nem késő

2010. aug. 19. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:

én sajnos pont ugyanebben a helyzetben vagyok mint Te. mi majdnem 2 évig együtt voltunk a barátommal,jol megvoltunk,csak a vége fele ugy vettem észre hogy már nem foglalkozik velem annyira, mint az elején...aztán szakitottunk, és kb.1 hónapja csak a szex miatt találkozunk,mert az nagyon jó vele, és igy jol elvagyunk, figyel rám, sokat beszélgetünk,de tudom hogy komoly kapcsolatra nem kellek neki:(

azért én most fogom neki megmondani hogy hagyjuk az egészet, mert jol érzem vele nagyon,de ez nem kapcsolat és nincs értelme.olyan mintha kihasználná hogy én szeretek vele lenni.

Szerinted ö nem csak szexet akar töled? tudja hogy szereted még,és ö is kihasználja.ezt probáld megtudni.vagy konkrétan kérdezz rá hogy mit akar Tőled, szex miatt van- e veled, vagy ujra összejöhettek e. mert az oké hogy jo vele a szex, de elöbb utóbb te is megunod, ha csak szórakozásra kellesz neki.én sajnos ebben a helyzetben vagyok:( ezért inkább szakitok.pedig szeretem.

2010. aug. 21. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Tudod..nem feltétlenül kell mindig "több". Jó az ágyban? Ha igen, legyél vele magáért a szex öröméért. Tudom, nehéz egy nőnek érzelem nélkül, de hidd el ha belejössz nagyon jó lesz :)

23L

2010. aug. 21. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:
hát,mi már nagyon belejöttünk...persze hogy jó,de értelme nem sok van.csak az a baj, tudom hogy olyat ugyse találok mint ő:) nekem nem hányzik az ilyen kapcsolat.majd elfelejtem.csak a szex miatt nincs értelme sokáig folytatni.meg tudom hogy csak kihasznál-iga, én is öt:)
2010. aug. 21. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!