Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből (akár komolyabb) kapcsolat?
Figyelt kérdés
Egyik fiúosztálytársamról van szó, aki kb. egy évvel idősebb tőlem. Naponta, szinte minden szünetben beszélgetünk és csikizni is szokott sőt, ma tök szimplán egymás kezét is fogtuk. Jelenleg nincs barátnője, de pl. egyik osztálytársnőmmel már járt kb. két hónapot, úgy tudom, de ez már egy éve volt. Ő egy olyan fiú, aki rendes, figyelmes, néha hülyül (de ez a korral jár-gondolom, humoros, okos... Ami számomra kicsit parázásra ad okot, hogy sok lány rajong érte, és ő is több lánnyal "szimpatizál" (csikálás pl.) ...
Nem tudom, hogy lehet-e köztünk valami, én eltudnám képzelni, de vajon ő???
Kérnék szépen ötleteket, tanácsokat, ki-hogx látja ezt a dolgot? Előre is köszi.
L/16
2009. nov. 13. 17:29
1/4 anonim válasza:
Lehet komolyabb kapcsolat, már amennyire 16 évesektől elvárahtó. de lehet hogy téged is csak jól meg akar csikálni.
2/4 A kérdező kommentje:
Benne van a pakliba! Bár véleményem szerint ő nem ilyen, illetve nagyon bízom abban, hogy ő nem csak lyukra játszik...
2009. nov. 13. 17:53
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigig válaszokat!
mág írjatok! (:
2009. nov. 16. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!