Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kilátásban van egy kapcsolat....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilátásban van egy kapcsolat. Lehet komolyabb a dolog?

Figyelt kérdés
Az utcánkban lakik egy lány, aki kérdezgette a szomszédokat rólam. Van e csajom meg hasonlók. Mindig köszönünk egymásnak ha találkozunk, de semmi több. Nekem tetszik. Mivel kérdezett róla nyilván én is tetszem neki. Arra gondoltam ha megint látom elhívom sétálni. Kicsit beszélgetek vele. Fogom érezni hogy komoly szándéka van vagy csak ismerkedni próbál? Korban kicsit fiatalabb nálam pár évvel (én 18 ő olyan 16-17 lehet). Mi legyen az első téma? Miről kérdezzem? Van valakinek ötlete?
2010. dec. 30. 01:42
 1/5 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Talán megkérdezhetnéd, hogy hány éves....:D

A téma az legyen Ő:) Róla akarsz megtudni dolgokat...kiváncsi vagy rá, tehát róla kérdezgesd:) De ne úgy, mint egy kihallgatáson:D Csak szépen, finoman, és közben magadról is ejts el 1-2 morzsát...hátha rákérdez;)

2010. dec. 30. 02:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Hány éves? Egy lánytól nem illik ilyet kérdezni. Vagy ez csak régen volt így?
2010. dec. 30. 08:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Ma már attól kérdezel ilyet akitől akarsz...:DD
2010. dec. 30. 09:33
 4/5 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Csak 40 év fölöttiektől nem illik ilyet kérdezni.....mert kiderülhet, hogy csak 31 és sokat iszik:$
2010. dec. 30. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
a téma bármi lehet suli,szabad idő, buli, jövő,múlt, tvsorozatok akármi ...
2011. jan. 1. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!