Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok rendes férfit aki családot is akar?
Óh, kaptam egy ajánlatot xd DE édi :) :D
Így van nehéz eset vagyok :D
Kedves 50-es.
Jól tetted hogy írtál :)
Mondasz te is valamit, de eloszlanak a vélemények.Sebaj, fura lenne ha nem :)
Tudom hogy ráérek 30éves koromig ,nem is akarom elkapkodni :)
Azt sértőnek találom mint nő ,hogy ha van gyerek akkor a kutyának se kellünk 30-40 évesen! Ez így nem igaz.
Ismerek jópár egyedülálló anyukát 2gyerekkel, 5gyerekkel és lám azóta házasok más emberrel ,és boldogok nem lúzerek.
Akikről te irsz azok nagyon szánalmasak,nem csak b*szni kell tudni,hanem felelősséget is vállani. Az ilyet rugnám fel egyből.
20 évesen te mondod nekem hogy én gyerek vagyok 25 évesen?
Ugyanmár kérlek...ne ítélkezzünk más felett :)
Mellesleg, igen gyerek vagyok,örök gyerek. Soha nem akarok "felnőtt lenni" :)
Most jöhet a kiforgatás :)
Kedves utolsó :)
Megint tévedsz :) Sebaj, emberi dolog :) Úgy látom,te ezt látod, ebben nőttél fel és azért vagy ilyen negatív :)
A 20 eves sracnak sokkal tobb dologban van igaza (mondom ezt harminc eveskent), mint amit az elettapasztalata indokolna. Kicsit sarkitott ugyan a nezopontja, de sokkal inkabb ered megfigyelesbol, mint szocializaciobol.
Par napja gyurjuk mar ezt a temat, ugyhogy amit mondok nem ellened szol Kedves Kerdezo, csak tovabbviszem a gondolatot. :)
Sok lany esik ketsegbe, amikor betolti a 30at, csalad meg sehol. Mert addig, ha nem tetszett amit a tukorben lat, volt aki elmondta neki, o a legszebb, ha maganyos volt, volt valaki a kornyezeteben, aki szivesen jart volna vele, ha meg kivanos volt, sorba alltak a pasik, h megduughassak.
Csaladlapitashoz viszont mas szempontok kellenek, a szerelem nagyon nem eleg. Pl. fel kell noni, ha egy kisemberert akarsz felelosseget vallalni, es kell meg egy felnottet talalnod hozza.
25 vagy, ha mar most tudatosan keszulsz ra, nem lesz gond, mire 30 leszel.
Azt az egyet pedig igazan megprobalhatnad. Tudod, hegy, Mohamed, stb.
Ahogy látom eddig eredménytelenül..:-(
Elkorcsosult a vilàg ..
Ne add fel :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!